M mert horuz 28 Aralık 2022 #1 Epiphone les Paul mu yoksa Ibanez gax30 mu tavsiye edersiniz genel olarak rock çalıyorum clean ve hafif distortion tonlar kullanıyorum
Epiphone les Paul mu yoksa Ibanez gax30 mu tavsiye edersiniz genel olarak rock çalıyorum clean ve hafif distortion tonlar kullanıyorum
Hakan Baysal 28 Aralık 2022 #2 mert horuz demiş ki: Epiphone les Paul mu yoksa Ibanez gax30 mu tavsiye edersiniz genel olarak rock çalıyorum clean ve hafif distortion tonlar kullanıyorum Hepsini görmek için tıklayın... Epi Les Paul hangisi? Special mı, LT mi, 100'ü, Studio mu, Standart mı, Classic mi, Worm mu, Prophecy mi?
mert horuz demiş ki: Epiphone les Paul mu yoksa Ibanez gax30 mu tavsiye edersiniz genel olarak rock çalıyorum clean ve hafif distortion tonlar kullanıyorum Hepsini görmek için tıklayın... Epi Les Paul hangisi? Special mı, LT mi, 100'ü, Studio mu, Standart mı, Classic mi, Worm mu, Prophecy mi?
M mert horuz 28 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Hakan Baysal demiş ki: Epi Les Paul hangisi? Special mı, LT mi, 100'ü, Studio mu, Standart mı, Classic mi, Worm mu, Prophecy mi? Hepsini görmek için tıklayın... Sl hocam
Hakan Baysal demiş ki: Epi Les Paul hangisi? Special mı, LT mi, 100'ü, Studio mu, Standart mı, Classic mi, Worm mu, Prophecy mi? Hepsini görmek için tıklayın... Sl hocam
M mert horuz 28 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 mert horuz demiş ki: Sl hocam Hepsini görmek için tıklayın...