Elektro gitar öğrenimime nasıl başlamalıyım?

Merhaba sonunda gitarımı aldım ve öğrenme aşamasındayım içimden bir ses zaten ses kartı ile çalacaksın bilgisayar başında olacaksın bir tane Deniz Sayman udemy kursu al öğren diyor bir diğer ses ise bir tane Selim Işık elektro gitar metodu kitabı al öğren diyor sizce hangisi daha mantıklı olur veya başka daha mantıklı bir yol var mıdır fikirlerinizi merak ediyorum😀

Hayırlı olsun gitarın,ikiside imkanlar dahilinde alırsan senin için iyi olur,Selim Işık daha metod üzerinden ağır ilerler,Deniz Sayman ise biraz daha pratik ağırlıklı eğitmendir,teoriği de atlamadan.

Bol egzersiz de yapman gerekir,en büyük hatan YouTube açıp tab öğrenerek teknik bilmeden birşeyler çalman olur.

İlk anda mutluluk verir ama tekniğini yanlış ilerletir.

Hayırlı olsun gitarın,ikiside imkanlar dahilinde alırsan senin için iyi olur,Selim Işık daha metod üzerinden ağır ilerler,Deniz Sayman ise biraz daha pratik ağırlıklı eğitmendir,teoriği de atlamadan.

Bol egzersiz de yapman gerekir,en büyük hatan YouTube açıp tab öğrenerek teknik bilmeden birşeyler çalman olur.

İlk anda mutluluk verir ama tekniğini yanlış ilerletir.
Tamamdır o zaman ikisini de almayı planlıyorum.Tab konusunda gerçekten haklısınız ilk 3 ay sadece bol bol egzersiz ve arada parça çalmaya dayalı ilerlemeyi düşünüyorum bilgi için teşekkürler😀

Geri