Elektro gitar öğrenme uygulaması önerisi

Merhaba güncel elektro gitar öğrenme amaçlı uygulama önerileri verebilirmisiniz deneyip beğendiğiniz varsa.

Justinguitar ve yousician uygulamalarını demo olarak denedim ve sonuç olarak yousician hem daha eğlenceli (oyun oynarmış gibi öğretmesi) hem daha kullanışlı (daha modern arayüz) hemde daha ucuz (yıllık 900tl) olarak daha kafama yattı. Tabi demo denediğim için hangisi iyidir daha bilemiyorum. Alternatif öneriler olmaz ise yousician üyeliği alacağım gibi duruyor.

Gitar konusunda henüz tam olarak 0’dayken yousician uygulamasıyla belirli bir seviyeye kadar gelmiştim. Hatta öyle üyelik vs satın almadan günlük bir limiti vardı. Azar azar da olsa her gün girmiştim. Bir yerden sonra bunu da bırakıp şarkılarla öğrenmeye yöneldim… Ki doğrusu da budur… tartışmaya açıktır ama ben kapalı tutarım🙂)

Bence ödeme yapmadan bile kullanabileceğin çok güzel bir uygulama. Ama bir yere gelene kadar… Zaten uygulamada bir yerden sonra bilindik şarkılar vs oluyordu. Metallicadan tut R.E.M, AC/DC, Lynyrd Skynyrd a kadar baya bir şarkı öğretmişti.
Birkaç ayda halihazırda dinlediğin şarkıları çaldırır. Hevesliysen 1 seneyi bulmaz bile.

Geri