Elektro gitar önerisi ve 2. El satın alma hakkında

Geçen seneden beri bi türlü elime para geçmemişti bu sene şükür elime para geçti. Bütçe 15.000 hss ve sabit köprü olması çok iyi olur.
Squier affinity fmt sunburst 11.000 tl 2. El ama bu gitari alırken neyine bakmam gerektiğini bilmiyorum ilk defa gitar öğrenmeye başlayacağım. Ayrıca gitar farklı bir ilden geliyo ve sarı sayfada param güvende hesabı da yok sıkıntı olur mu?
Onun dışında ise üç tane 0 gitar baktım Squier sonic
Aria 714 mk2
Yamaha pacifica 012
Kısacasi bu modelleri buldum yaşadığım ilde fazla 2. El gitar ilanı yok.
Sizin 2. El önerileriniz ve neleri nasıl yapmam gerektiğini bilgilendirebilen varsa çok sevinirim. Herkese iyi günler.

Japonlarda ikici el araba alım satım sistemi var. Adamlar o kadar temiz yazıyor ki arabanın neyi olduğunu, açık arttırma ile arabayı görmeden, bilgisayar üzerinden araba alıyorlar. Peki konumuzla ne alaka. Biz Japonya'da yaşamıyoruz. Eğer tecrübeniz yoksa, tanımadığınız birinden ikinci el alacağınız gitarda her şey olabilir. Burada kim ne kadar ne anlatsa da bilmiyorsanız anlamanız çok çok zor. Görerek bile anlamazken uzaktan almak aman aman. Salatalık bile yollayabilirler. Ama çok temiz de çıkabilir. Para sizin karar sizin.

Yamaha Pacifica'lar çalımı güzel bir başlangıç gitarı.

Bende Yamaha pacifica 112 var oldukça memnunum öneririm. Clean ve crunch tonları oldukça güzel fakat metal tonlari tam olarak alamıyorsun. Bütçen 15.000 ise sıfır olarak alabilirsin bence. Bir de gitar başka ilden gelecegı için gitara bakamayacaksın ben olsam güvenmezdim. İlanlarda yalan söyleyenler çok

Geçen seneden beri bi türlü elime para geçmemişti bu sene şükür elime para geçti. Bütçe 15.000 hss ve sabit köprü olması çok iyi olur.
Squier affinity fmt sunburst 11.000 tl 2. El ama bu gitari alırken neyine bakmam gerektiğini bilmiyorum ilk defa gitar öğrenmeye başlayacağım. Ayrıca gitar farklı bir ilden geliyo ve sarı sayfada param güvende hesabı da yok sıkıntı olur mu?
Onun dışında ise üç tane 0 gitar baktım Squier sonic
Aria 714 mk2
Yamaha pacifica 012
Kısacasi bu modelleri buldum yaşadığım ilde fazla 2. El gitar ilanı yok.
Sizin 2. El önerileriniz ve neleri nasıl yapmam gerektiğini bilgilendirebilen varsa çok sevinirim. Herkese iyi günler.
kesinlikle aria 714

Geri