Elektro gitar önerisi

9 senedir klasik ve akustik çalıyorum. Kursa gitmedim, evde kendimi videolarla geliştirdim. Şimdi bir elektro gitar almak istiyorum ama yeni başlayan biri ya da denemek, sonra da bırakmak gibi değil asla. Muhtemelen bunu aldıktan sonra uzun süre kullanacağım ona göre bir öneri yapmanız daha iyi olur. Ayrıca amfi de alacağım. Ne ayrıntı vermem gerekiyorsa lütfen belirtin. Öneriler için şimdiden teşekkür ederim.

Çalacağın tür, bütçe ve tonunu sevdiğin gitaristleri söylersen daha kolay bir öneri olabilir.
Tür rock, metal. Sevdiğim gitaristler türk olarak Kerem Özyeğen, Demir Demirkan, Metin Türkcan. Kirk hammett severim ama metallica şarkılarında daha çok Hetfield'in çalma stili hoşuma gidiyor. Zakk Wylde'ı çok severim. Bütçe olarak 20 30 bine gelen gitarlara para vermektense biraz daha koyayım uzun süre kullanacağım haliyle diyorum. Net bir şekilde şu kadar bütçem var diyemem ama iyi gitara 45 veririm diyeyim. Amfi de alınacak ama gitarın yanında daha sonra düşünülür diyorum.

öncelikle aynı yanıtı defalarca yazmaya gerek yok.Sıfır almak isterseniz yine bir sürü seçenek var.Deneyerek almak daha iyi olurdu ama deneyemiyorsanız da yorumları araştırabilirsiniz.Hsh de alabilirsiniz.
Hocam bug gibi bir şey oldu kusura bakmayın kasıtlı yaptığım bir şey değil. Tek yanıt görünüyordu silip yeniden etiketleyince karıştı kusura bakmayın. Teşekkürler

Geri