elektro gitar önerisi

manjirou

manjir0ouu
bütçem 60 zorlasam 70 bin tl cogunlukla heavy metal calıyorum bi grupta leadlik yapıyorum kendi doğaçlama sololarımı yazıyorum heavy metal hard rock türünde sahneye uygun bi gitar arıyorum 60 zorla 70 bin tl bandında bi gitar arıyorum önerisi olan yazarsa mutlu olurum.

bütçem 60 zorlasam 70 bin tl cogunlukla heavy metal calıyorum bi grupta leadlik yapıyorum kendi doğaçlama sololarımı yazıyorum heavy metal hard rock türünde sahneye uygun bi gitar arıyorum 60 zorla 70 bin tl bandında bi gitar arıyorum önerisi olan yazarsa mutlu olurum.

6-7 adet 2.el Squier alın zaten hangisini çalacağınıza karar verene kadar ; Evlilik,Çocuk,İş güç vs hepsi hallolur 😂

Sizi anlıyorum biraz iyi bir gitar istiyorsunuz,seveceğiniz bir gitar istiyorsunuz ve en önemlisi para boşa gitmesin istiyorsunuz (Hele bu ekonomide)
Fakat bazı kararları verememek bence zamanınızı boşa harcıyor.

Gidip deneyerek tipini,çalımını vs beğendiğiniz birşey alın çünkü ne kadar iyi de olsa bana sorarsanız bir gitarın deneme süresi 1 ay falandır
Egzersizler sizi ne kadar yoracak, uzun kullanımlarda nasıl, Ayakta çalarken nasıl vsvs

Önceki başlıkda açtıklarınızdan biri gayet iyi, Schecter özellikle
Ben olsam Stealth de düşünürüm çok bulunmuyor onlardan, sadece dursun diye bile alırım

Satın alma sürecine "perfectionist" olarak yaklaşıyorsunuz gibi hissediyorum, açıkcası mükemmel bir gitar yok/sizin için mükemmel bir gitar vardır
Onu da araya araya bulabilirsiniz uzun bir süreç. Elinizdekini kullanmayı öğrenirsiniz,Beğenmez iseniz de satarsınız yine

1 aydır gitar alımı üzerine farklı farklı konular açıyorsunuz? Amaç nedir?
Valla arkadaşı bildim bileli gitar arıyor 😁

Siz şimdiden 80 binlik gitar da önerin, bir ay sonra 80 binlik gitar önerisi isteyecek çünkü.

Bu işler öneriyle olmuyor, iki seçenek arasında kalınsa kullananların yorumu alınır da ortaya bir para miktarı atılıp öneri beklemek bana garip geliyor. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.

Alırsın beğenmezsin satarsın, üstüne para koyarsın bu işin yolu budur bence. Heavy metali hangi gitarla çalıyorsunuz, hangi grupta leadsiniz, şimdiye kadar hangi gitarları çaldınız, bir gitarda neye ihtiyacınız var? vb sorular geliyor akla.

Batu315 güzel demiş, kararsız olmak bu ülkede size çok para kaybettirir. Bir arkadaşım var her ay kenara para atıyor hayalindeki motoru almak için. Bir sene geçti motorun fiyatı 100 bin liradan 250 bin liraya fırladı. Bu ülkede kimsenin yarını belli değil.

Geri