özel mesaj attım...Aksesuar ve tellerde de stoklarımız güncel
özel mesaj attım...Aksesuar ve tellerde de stoklarımız güncel
Sizde zero point sistemlerin arka çerçeve sistemi bulunabiliyor mu acabaOlmasına çok sevindim🤗 bazen olmuyor hatta müşterilerimizden köprülerini ölçmesini istiyoruz. O esnada biz de dükkanda ibanez saddle ları elektronik kumpasla tek tek ölçüyoruz ki dogru iş yapabilelim.
Bizden alsin yada almasın önemli olan Müşteri nin sorunu çözülsün kendi gitarının köprü ölçüsünü bilirse doğru Alış veriş yapma imkanı doğar.
Ibanez parçalarından sürekli getiriyoruz, stoklarımız her daim güncel.
Sizde zero point sistemlerin arka çerçeve sistemi bulunabiliyor mu acaba
Merhaba,
Sipariş üzerine getiriyoruz
Model ve yılını tam belirtirseniz memnun olurum.
Ibanez ile gorustukten sonra
Stok durumunu ve fiyat bilgisini paylaşırım
Bende birkaç kez alışveriş yaptım, 2 fender gitarımın çoğu parçasını bulamıyorum, sayelerinde hepsini yeniledim, çok ilgililer, telle arayıp, foto isteyip, yılını öğrenip, ona göre çözüm sunuyorlar, fiyatta gayet iyi, piyasaya görede uygun geldi, çoğu site ellerinde olmayan ürünü, stokta varmış gibi gösterirken, bu sitede stok güncel oluyor, teşekkür ediyorum kendilerine.
Yok, kapak değil. Şimdi buldum resmini internette ve paylaşıyorum.
Acaba jazzmaster için humbucker pickup ring getirme şansınız varmıdır?Merhaba Kemal bey,
Cavity plate ayrı olarak ibanez parts da mevcut görünüyor
Sizde bakın lutfen
Iyi gunler dilerim
Acaba jazzmaster için humbucker pickup ring getirme şansınız varmıdır?
Squier Vintage Modified JazzmasterFender marka yöneticisi ile görüşüp sizi bilgilendirecegim. Gitarınızın tam model ve yılını yazarsanız memnun olurum.
Teşekkürler
Merhaba Kemal bey,
Cavity plate ayrı olarak ibanez parts da mevcut görünüyor
Sizde bakın lutfen
Iyi gunler dilerim
Bu kez daha iyi bir örnek buldum. Aradığım arka kapak değil. Zero point sisteminde yayları tutan ana mekanizma 133418 eklentisini görüntüle
Çok teşekkürler umarım köprüden hariç satılabiliyordur. İyi çalışmalarYarın sorup size dönüş yaparım. On sipariş geçmeden fiyat bilgisi verilmiyor stokta vasa sipariş geçerim fiyat belli olunca yazarim. Fiyat uygun gelirse net siparişi geçerim
Sitenizde potanslar tükenmiş 🙁 başka siteden almak zorunda kaldım...
Fender potansları ve dimarzio 500k oem ( paketsiz) olarak mevcut
Detay vermedim haklısınız push pull potans kastettim.
Push pull - Gitar Yedek Parça ve Enstrüman Aksesuarları - Gitarparca
Gitar parçaları arıyorsanız en doğru adrestesiniz. Dünyanın en iyi gitar parçası markaları ve enstrüman aksesuarları gitarparca.com'da sizleri bekliyor.www.gitarparca.com
Bu da bitmiş.