Merhaba arkadaşlar, sizden yeni alacağım(almak istediğim) elektro gitar hakkında yardım istiyordum.Yaklaşık olarak 3 sene boyunca lisede kendi çapımda elektro gitar ile uğraştım ve az da olsa bir şeyler öğrendim.Daha sonra üniversiteye hazırlıktı oydu buydu derken çok ilgilenemedim.Şu an üniv.hazırlıktayım ve kendimi artık gitara adayabilecek kapasitede ve zamansal olarak uygun hissediyorum.Şimdi sorum şu.Ben o zamanlar daha yeniyim diye 300 tl gibi çizik-bozuk olmayan Cort-X1 elektro gitarını satın almıştım.Beni uzun süre dediğim gibi idare etti,yeri geldi birkaç küçük çaplı konser de verdim.Fakat artık işi orta-profesyonel seviyesine çekmek istiyorum.Günümün büyük bir kısmını buna ayıracağım.İlgi alanım HardRock,Blues,Jazz(çok çok nadir, kıstas alınmayabilir).Fakat Türkiyede çaldığım ve barlarda vs. konser vermek istediğim için çoğunlukla türkçe şarkıları da çalmam gerek.Lise zamanlarında Epiphone-Les Paul Standart modelini almaya kafaya koymuş ama alamamıştım.O zamanlar 2000tl civarlarıydı ve şu an 4800e kadar çıkmış.Öğrenci olduğum ve kendim ödeyeceğim için maalesef 2000tl yukarısını ödeyebilecek durumda değilim.Acaba isteklerim doğrultusunda bir gitar önerisi yapabilir misiniz?Amfim Masterworkten bir amfi.Onun da değişmesi gerekiyor fakat dediğim gibi 2000tl bir bütçem var ve ilk gitarı halletmek istiyorum.Önerileriniz ne olur?Yardımcı olabilirseniz gerçekten çok mutlu olurum.Şimdiden teşekkürler.
İyi Forumlar.
İyi Forumlar.