Elektro gitar set önerisi

• Konuyu açan Konuyu açan flazsa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

flazsa

flazsa
KOZMOS KGP-202HSS-BK Elektro Gitar Paketi Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
İyi günler. Elektro gitar seti almak istiyorum. Bütçem sınırlı olduğu için set olarak düşündüm. Yukarıdaki Kozmos marka elektro gitar seti gözüme takıldı; ancak bazı yerlerde kötülenmiş. Çoğu kişi “set almayın” diyor. Duman grubunun şarkılarını çok seviyorum ve onları çalmak istiyorum. Büyük bir beklentim yok. Alınır mı? Bilgi sahibi kişiler yardımcı olabilir mi?

Bütçen sınırlıysa eve illa sıfır diye bir takıntın yoksa ikinci el ürünlere bakmanı öneririm. İkinci elden SX ash telecasterlara bakabilirsin alder olanı da olabilir yanına da marshall 15lik bir amfi alabilirsin. Amfi konusunda daha güzel öneriler de çıkar illa marshall olarak düşünme genelde sevilmiyor ama benim ilk amfim marshall 15dfx'ti ondan seviyorum tonları da hoşuma gidiyor şu da var başka amfi deneme imkanım olmadı ve bu forumda gayet tecrübeli kişiler var onların da yorumlarını dinle ama şahsen kozmos alma.

Bütçen sınırlıysa eve illa sıfır diye bir takıntın yoksa ikinci el ürünlere bakmanı öneririm. İkinci elden SX ash telecasterlara bakabilirsin alder olanı da olabilir yanına da marshall 15lik bir amfi alabilirsin. Amfi konusunda daha güzel öneriler de çıkar illa marshall olarak düşünme genelde sevilmiyor ama benim ilk amfim marshall 15dfx'ti ondan seviyorum tonları da hoşuma gidiyor şu da var başka amfi deneme imkanım olmadı ve bu forumda gayet tecrübeli kişiler var onların da yorumlarını dinle ama şahsen kozmos alma.
Peki kozmosun sorunu ne yani midex kadar kötü bir marka mı çoğu yerde kozmos alınmaz deniyor. Ailem 2.ele biraz karşı ve yaşadığım yerde kargo problemide var bu seti kendi mağazasından alabilirim diye sordum eğer alırsam çok mu üzer?

Param çok harcayacak yer bulamıyorum diyorsan bal gibide kozmos midex Jay turser vs vs alınır. On numara boşa para harcamış olursun. Yada Pablo escobar gibi yapıp üstüne benzini dök ısın gitsin ahşap iyi yanar. 🙂

Geri