- Konu Sahibi Konu Sahibi
ciddimisin? 0 56 kalın değilki0.12 az gelebilir. 0.56 gibisinden takabilirsiniz.
ciddimisin? 0 56 kalın değilki0.12 az gelebilir. 0.56 gibisinden takabilirsiniz.
10 60 mı yok artık 😀 HmzGkgz 10 52 veya 11 49 dedi şimdi kafam iyice karıştıDunlop Zakk Wylde Icon Series Custom Electric Guitar Strings sizin için olay budur, zaten anladığım kadarıyla sadece kalın telleri aşağı çekeceksiniz ve bu sizin işinizi görür hatta ben f# yaparım diyorsanız 0.72 ile les paulda ulaşan var
biri 0 10 biri 11 49 biri 10 60 diyor hangisini alsam bilemedimki :/ 0 10 un iş göreceğine eminmisin bilmiyorum hani gevşiyor falan? 😀Şuan bu telleri kullanıyorum, sizin de işinizi görecektir. mydukkan.com :: Dean Markley Helix HD Electric - 2518/NC :: Elektro Gitar Teli 010
fark etmiyoda en uygununu en rahatını ve en temiz tonlusunu istiyorum aslında tüm mesele bu sorun çıkarmasın yeter. ayrıca söyledimmi bilmiyorum ama ben ernia ball 10 46 kullanıyorum. yani 010 tel zaten deanda sanırım 010 tel arada ne fark var anlamadımÜst tellerin kalın olması yeterli olacaktır, alt telleri de kalın alırsanız bend yapmanız zorlaşır.
"Senli benli" konuşmaları bırakalım artık lütfen. Arkadaş mıyız acaba?ciddimisin? 0 56 kalın değilki
Bu kadarr rahatsız olacağın birşey söylemedim ciddimisin dedim sadece? bu rahatsız olmanın kaynağı nereden geliyor acaba. şöyle ters yorumlar atma."Senli benli" konuşmaları bırakalım artık lütfen. Arkadaş mıyız acaba?
Ben 0.10-0.52 değil 0.10-0.56 önerdim. O kadar düşük akortlara çekmediğim için gitarımı tam olarak emin değilim. En iyisi denemek. Belki @programci_84 abimiz bakarsa yardımcı olabilir tel kalınlığı hakkında. Kendisi de gitarlarını düşük akortta kullanıyor.
hocam drop a tuning direk heavy .12 ile calinacak sarki, yoksa babane memesine benzer tellerHad Enough Tab by Breaking Benjamin | Songsterr Tabs with Rhythm açıkçası bu parçayı coverlicem parçanın akorduda a# yani Bb gördüğün üzere şimdi görmüş oldunuz a# li akord 🙂
ayrica hocam, cok senli benli konusuyorsun benim de gozumden kacmadi. belli bir seviyede konusulur online forumlarda.Bu kadarr rahatsız olacağın birşey söylemedim ciddimisin dedim sadece? bu rahatsız olmanın kaynağı nereden geliyor acaba. şöyle ters yorumlar atma.
Ahaha o zaman heavy .12 tel alıyım? önerdiğin bir tel seti varmı ayrıca sadece drop a tuning te çalmicamki bazen drop c de çalabilirim onun içinde uygunmudur acaba?hocam drop a tuning direk heavy .12 ile calinacak sarki, yoksa babane memesine benzer teller
senli benli konuşmadım sadece sorularda ciddimisin gibisinden söylemişimdir ciddimisiniz demem daha doğru olur tabiki ama belki gözümden kaçmıştır. bu kadar insanın rahatsız olacağı bir şey olduğunu zannetmiyorumayrica hocam, cok senli benli konusuyorsun benim de gozumden kacmadi. belli bir seviyede konusulur online forumlarda.
bastan beri her cevabi senli benli vermissiniz de ondan dedim, benim icin cok sorun degil fakat bir seviye tutulursa daha temiz olur bencesenli benli konuşmadım sadece sorularda ciddimisin gibisinden söylemişimdir ciddimisiniz demem daha doğru olur tabiki ama belki gözümden kaçmıştır. bu kadar insanın rahatsız olacağı bir şey olduğunu zannetmiyorum
Bilgiler için çok teşekkür ederim. kusura bakmayın yani ben çok fazla dikkat edemem o tür konuşmalara ama haddimide aşmamak için elimden geleni yaparım her konuda fazla sizli bizli konuşamam siz diye hitab ederim normaldede kusura bakmayın yinede 😀 bende şuan 2 set ernie ball 0 10 tel var. drop c de iken çok fazla sorun yaşamamıştım. 0 12 telleri drop c de tonu kötümü verir çünkü bir sonraki cover im içinde drop c yi kullanıcam drop c için ernie ball 0 10 46 yımı kullanırım 012 dediğiniz setimi? elixir in dediğiniz seti 12 52 mi? biraz pahalılar 😀 ayrıca yine gevşek düşmesin tel? çok uğraştırdı gitarım beni akord konusundabastan beri her cevabi senli benli vermissiniz de ondan dedim, benim icin cok sorun degil fakat bir seviye tutulursa daha temiz olur bence
tel konusunu da sabah genel bir bilgi verdim, .12 telleri bu tuniningler icin bicilmis kaftan, 2 ton ince 2 ton kalin cok faketmez ama mi'den la'ya cekmek baya ters standart setler icin
elixir'in nanoweb serileri memnun edecektir. kendim su an .10 standart kullaniyorum, drop c en fazla inecegim nokta bundan sonra kirilmaya basliyor
ayrica tuninig cok sik degistirme gitari biraz kaydirabilir. tavsiyem tuning degistirme araliginizin dusuk olmasi yonunde, standart b ile standart e arasinda oynamasin.
drop c cok sorun yasatmaz cunku standart d ile cok bir farki yok zaten 6. tel haricBilgiler için çok teşekkür ederim. kusura bakmayın yani ben çok fazla dikkat edemem o tür konuşmalara ama haddimide aşmamak için elimden geleni yaparım her konuda fazla sizli bizli konuşamam siz diye hitab ederim normaldede kusura bakmayın yinede 😀 bende şuan 2 set ernie ball 0 10 tel var. drop c de iken çok fazla sorun yaşamamıştım. 0 12 telleri drop c de tonu kötümü verir çünkü bir sonraki cover im içinde drop c yi kullanıcam drop c için ernie ball 0 10 46 yımı kullanırım 012 dediğiniz setimi? elixir in dediğiniz seti 12 52 mi? biraz pahalılar 😀 ayrıca yine gevşek düşmesin tel? çok uğraştırdı gitarım beni akord konusunda
6. tel hariç derken kalın telmi ? hangisi daha iyi olur drop c için? ernie ball kullanmammı yoksa yoksa 12 lik elixirmi? kastettiğiniz tel mydukkan.com :: Elixir 12052 Nano Web Light :: Elektro Gitar Teli 010 bu sanırım?drop c cok sorun yasatmaz cunku standart d ile cok bir farki yok zaten 6. tel haric
fakat drop a# falan .10 teller ile sikinti yaratmaya basliyor
tel konusunda ad aldin mi en az 5 ay gidiyor tam performans teller, koparmadigim surece, cok koparan bir insanim. 10 lira falan fazla oluyor ama tone baya iyi, ustune uzun vadeli teller.