OsmanBurak sarkastik yaklaşmış biraz, trolleme durumu yok. Bilgi sahibi olmadan konuşacak son insandır bence forumda. Çok iyi bildiğiniz internet elementlerinde bazı şeyleri atlamış olabilirsiniz 🙂
Valla bu uslupla ulasmayi deneyip yanit alamadiysan bence de garip bir durum var erdem bey ayip etmis geri donmeyerek. Ben aradigin luthier olsam kesin tatmin edici bir yanit alirdin.
Sevgili OsmanBurak amaç troll yapıp eğlenmekse buyrun başlık sizin, ancak bunları ciddi yazıyorsanız baştan söyleyeyim geri dönmemek, arayanlarla ilgilenmemek gibi bir bir durum yok. Bu yüzden -eğer öyleyse ile başlayan cümleler havada kalıyor.
Gerek telefon konuşmalarının, gerek telefon mesajlarının, gerek e-mail yazışmalarımın, gerekse facebook yazışmalarımın 4 yıllık detaylı arşivini tutuyorum. Bunu yapmamdaki sebep interneti oluşturan elementleri iyi bilmem. Herşey kayıtlı olduğu için garip garip mesajlar geldiği zaman bana sadece kedinin ulaşamadığı ciğer örneği geliyor. Oysaki bu kayıtlarda yüzlerce örneği bulunduğu üzere bu işi asla para odaklı yapmıyorum; benden bırakın gitar almayı ya da tamir yaptırmayı aklına geldiği veya merak ettiği için soru soran insanlara bile elimden geldiğince detaylı cevaplar veriyorum. Dediğim gibi bu durumun yüzlerce örneği kayıtlı duruyor. O yüzden sizden ricam lütfen bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayınız.
Ben de onu diyorum İlker bey, nereden ne zaman yazdığınızı belirtirseniz ben de kontrol ederim, nereyi atlamışım gözden kaçırmışım, sistemimi düzeltirim.Erdem bey size yazdim iki defa donmediniz o yuzden mevzu acilinca bende basimdan gecen olayi anlattim amacim kotulemek degil yanlis anlama olmasin adminde mesaj atmis sadece gitar yaptirmak istiyorum
Whatsapp geçmişime baktım ama mesajını göremiyorum. Senin ya da benim telefonumdan veya internet bağlantısından kaynaklanan bir sorun olabilir.Whatsapp tan yazmistim
İstanbul da bu işi hakkıyla yapacak tek adam erdem koca
Tabii, bu yazıdan Erdem Bey'e gönderme çıkmasın. Yaptığı gitarlarin dünya çapında olduğunu düşünüyorm.En hafif tabirle ayıp etmişsin. Ben tek seferde 5 kişi sayarım, süper luthier.
Ekrem ozkarpat, volkan özdemir, ısmail dalkılıç, feridun bey, orhan kemal aydın....