T&t sisters elektro gitar almayı düşünüyorum ama bu gitar hakkında hiçbir bilgim yok. Bir de mega amfi. Önerir misiniz?
Elinizdeki bütçeyi yazın; ona göre öneride bulunmak daha kolay olur. T&t sisters pek önerilen bir marka değil genellikle.T&t sisters elektro gitar almayı düşünüyorum ama bu gitar hakkında hiçbir bilgim yok. Bir de mega amfi. Önerir misiniz?
2.el arıyorum. 10 binden yüksek olmazsa çok iyi olur 🙂alablcegnz en kötü ses ikilisini vermişsiniz. bütçenbizi yazarsanız 2. el ya da sıfır onerılerde bulunabılırız
teşekkür ederim, çok büyük bir bütçem yokElinizdeki bütçeyi yazın; ona göre öneride bulunmak daha kolay olur. T&t sisters pek önerilen bir marka değil genellikle.
Başlangıç için 10 bin kötü bir bütçe değil. Ama sıfır almakta ısrar ederseniz alacağınız şeylerin kalitesi çok sınırlı kalır.teşekkür ederim, çok büyük bir bütçem yok
Hayır 2.el arıyorum 🙂Başlangıç için 10 bin kötü bir bütçe değil. Ama sıfır almakta ısrar ederseniz alacağınız şeylerin kalitesi çok sınırlı kalır.
Maalesef yazdığım ikiliyi aldım.. alternatif, Anadolu rock tarzı çalabilir miyim bununla?Clean tarzlar için Yamaha pasifica, Sx modelleri tavsiye ederim, sert tonları seviyorsanız da Cort x-5, ibanez grg170dx ya da Jackson'ın yine giriş seviyesi gitarları olabilir. Amfi yine arkadaşların dediği gibi Blackstar olabilir.
çalmaya çalarsınız lakin ne kadar keyif alırsınız o aletlerden orasını bilemeyeceğim. 10.000 TL gibi bir bütçeniz varken bu aletlere harcamanız pek iyi olmamış açıkçası adınıza. Arkadşaların da bahsettiği gibi kaliteleri bir hayli düşük.Maalesef yazdığım ikiliyi aldım.. alternatif, Anadolu rock tarzı çalabilir miyim bununla?
haklısınız..onca adam boşa konuşmuş, sizede iyi olmus. madem söz dinlşemeyeceksiniz neden bu kadar insanı yoruyorsunuz...
Hocam forumda sırf "onaylanmak" adına başlık açanlar var.madem söz dinlşemeyeceksiniz neden bu kadar insanı yoruyorsunuz...
🤣Maalesef yazdığım ikiliyi aldım.. alternatif, Anadolu rock tarzı çalabilir miyim bununla?
Geçmiş olsun.Maalesef yazdığım ikiliyi aldım.. alternatif, Anadolu rock tarzı çalabilir miyim bununla?
Haklısınız çok teşekkür ederim 🙂Geçmiş olsun.
Ne çalabileceğiniz öncelikle sizin becerinizle ve çalışmanızla ilişkilidir. Marka ve kalite sonraki kaygılar olmalı.
Biraz çalmayı öğrenin. Olmaz değil, illa ki olur. Şu anda elinizdekilerin eksikliklerini kestirmeniz güç zaten. Bunu yapabilecek olsanız hem bunları almaz, hem de bu başlığı açmazdınız zaten🙂 Yani bahsedilen şeyleri de alsanız, çalışınız aynı olacaktı neticede.
Tecrübe kazanacaksınız bu sayede, öyle düşünün.