Elektro gitara başlangıç için bu ürünler uygun mu?

Mustafa

BumbleBee
Amfi evde çalışmaya uygun, amfi için alternatif söylersem blackstar ıd core v4 olabilir. Elektro gitar için ise 30k gibi bir bütçede daha iyisi bulanabilir belki. 30k elektro için fender veya esp ltd ec 256 gibi gitarlara da yönebilirsin. Genel olarak tarzın ne olduğunu düşünüyorsun? Henüz kendini bir tarza sahip olduğunu düşünmüyorsan H-S-S gibi bir dizilim avantaj sağlayacaktır yanı sıra eğer yeni başlıyorsan genelde sabit köprülü gitarlar öneriyorlar. Umarım benden daha bilgililer sana öneri yapacaktır.

Bende yeni gitar alma arifesindeyim, ben ıbanez azes 40 düşünüyorum birkaç gün içerisinde almayı planlıyorum.

Gitar iyi fakat 8k daha altına aynı gitarın bolt-on halini alabilirsiniz ayrıca hss bir gitar almanıza gerek yok 5 yollu switche sahip ibanezler coil split özelliğine sahip yani manyetikler single olarak çalışıyor. Dediğim gibi 22k civarına rg421 bakabilirsiniz. Amfi için pek bişey diyemeyeceğim.

Gitar iyi fakat 8k daha altına aynı gitarın bolt-on halini alabilirsiniz ayrıca hss bir gitar almanıza gerek yok 5 yollu switche sahip ibanezler coil split özelliğine sahip yani manyetikler single olarak çalışıyor. Dediğim gibi 22k civarına rg421 bakabilirsiniz. Amfi için pek bişey diyemeyeceğim.
Ben pek bilmiyorum ama bolt-on olunca nasıl bir fark oluyor

Elektro Gitar için İbanez Rgrt421
Amfi içinse Boss katana mini
Küçük bir şehirde yaşadığım için 2. El çok kısıtlı.
Hobi olarak çalmak istiyorum söylediğim amfi evde çalışmaya uygun mudur?
Seçimlerin güzel. Alınır.

Geri