Elektro gitara hazırlık

Selamlar. Birkaç aydır gitar çalmayı öğreniyorum şuana kadar öğrendiklerim akorlar olsun notalar olsun gamlar olsun “Klasik Gitarla” çaldığım için iyi hissettirmiyor. Klasik gitar yapmak istediğim müzikten çok uzak sesler veriyor bana. Müziğe başlarkende elektro gitar çalarken hayal ediyordum kendimi sürekli ve o hayalimden asla uzaklaşmış değilim. Ancak bu yaz çalışacağım için elektro gitar alma fırsatı geçiyor elime. Sormak istediğim şey ise hangi gitarı almalıyımdan ziyade elektro gitara geçtiğimde bambaşka bir dünyaya geçiyormuş hissi yaşamamak için bu geçiş sürecini kısaltacak çalışma önerileri var mı sormak istiyorum size. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

ovethinking diye bir kavram var... aşırı ve gereksiz kafa yormak / endişelenmek anlamında

sevdiğin enstrüman elektro ise göz açıp kapayıncaya kadar alışır ve "geçersin" ... sen müzik teorisi vb öğrenmeye devam et... ha illa bir şey tavsiye et dersen pena ile çalınabilecek şeylere belki biraz bakarsın

ovethinking diye bir kavram var... aşırı ve gereksiz kafa yormak / endişelenmek anlamında

sevdiğin enstrüman elektro ise göz açıp kapayıncaya kadar alışır ve "geçersin" ... sen müzik teorisi vb öğrenmeye devam et... ha illa bir şey tavsiye et dersen pena ile çalınabilecek şeylere belki biraz bakarsın
Bilmiyorum belki aşırı kafa yoruyorum ama klasik gitarı çaldığım zaman çıkardığım sesleri sevemiyorum bir türlü doğru ses çıksa bile eksiklik hissediyorum. Elimdeki gitar neredeyse 8-9 senelik elime ilk geçtiğinde de kıymetini çok bilemedim. Bana veren kişininde ilk öğrendiği gitardı aslında. Zaman içinde yapısında deformasyon olduğunu düşünüyorum belki bu yüzden seslerini sevemiyorum ama yapmak istediğim müziği bu aletle yapamayacağımı biliyorum. Elimden gelen tek şey müzik teorisi vs öğrenip bu bilgiyi elimden geldiğince aktarılabilir kılmak

Geri