Elektro gitarda efekt meselesi

elektro gitar çalıyorum artık bazı şarkıları çalarken amfimden de kaynaklı tonlar ve efektler yetersiz geliyor.Pedal almayı düşündüm fakat düzgün bir kaç pedal almak bile çok maliyetli bu ihtiyacı ses kartı alarak bilgisayara bağladam nilgisiyar üzerinden efektleri amfi similasyonları vs üzerinden yapabilir miyim? Bu konuda pek bilgi sahibi değilim maalesef eğer oluyorsa ses kartı önerisi de yaparsanız ve ya farklı bir cihaz bu dediğimi anlatan işe yaracak varsa desteğinize ihtiyacım var.

1 sene tecrübe, ton beklentisi / ekipmanın yetersiz olduğundan şikayet etmek için yeterli bir süre değildir.
Ses kartına / prossesöre geçseniz, hatta çalmak istediğiniz şarkının gitarcısının bizzat kullandığı amfi ve ekipmanına sahip dahi olsanız bir şey değişmez.
"Ton" dediğimiz şey, esasında sizin çalım kabiliyetinizdir. Daha sonra amfi - ekipman - enstrüman kalitesi konuşulur. Entonanslı, kararlı ve doğru tuşelerde çalım yetkinliğine ulaşmayı hedefleyin. Şu anda çok ereken.

Aklıma hep şu sahne gelir böyle bir yakarış duyduğumda.

Son düzenleme:
1 sene tecrübe, ton beklentisi / ekipmanın yetersiz olduğundan şikayet etmek için yeterli bir süre değildir.
Ses kartına / prossesöre geçseniz, hatta çalmak istediğiniz şarkının gitarcısının bizzat kullandığı amfi ve ekipmanına sahip dahi olsanız bir şey değişmez.
"Ton" dediğimiz şey, esasında sizin çalım kabiliyetinizdir. Daha sonra amfi - ekipman - enstrüman kalitesi konuşulur. Entonanslı, kararlı ve doğru tuşelerde çalım yetkinliğine ulaşmayı hedefleyin. Şu anda çok ereken.

Aklıma hep şu sahne gelir böyle bir yakarış duyduğumda.

ben tonlar yetersiz derken kendimi anlatamadım sanırım şarkıların kusursuz olduğunu iddia etmiyorum elbette ama demek istediğim şarkıları seslerini yakalamak değil örnek delay gibi efektleri şarkıya ekleyip daha iyi bir yere getirebilmek ve ya distortion ayarım yeterli değil amfimde bazı şarkılarda bana yetmiyor tatmin olmuyorum yoksa elbette tuşe klavye hakimiyetini vs geliştirmeye devam ediyorum gelişim zamanla duran bir şey değildir hep vardır.

Geri