Elektro Gitarda yeniyim

suffertogether

suffertogether
Elektro gitara yeni basladim ilk gitarim olarak schecter solo 2 sls evil twin aldim ekipman olarak audient id14 mk2 aldim presonus eris 3.5 ile beraber ama gecen gunlerde ingiliz yapimi blackstar 300w lambali amfiyi canli olarak gordugumde aklim celindi ses kartini ve monitorunu satip en azindan bir blackstar silverline serisi lambali gibi hissettiren efektli bir amfi almayi dusundum genelde evde calacagim arada bir arkadaslarla bulusup beraber calarim diye dusundum fakat kararsiz kaldim dedigim gibi elektro gitarda yeniyim bu ilk gitarim 2 aydir kursa gidiyorum muzik hakkinda en ufak fikrim yok calmak istedigim gruplar genelde loathe chevelle staind creed pantera slipknot

İlk gitar oladak sls evil twinden sonrasını okumadım. Çok iyi gitar. Hayırlı olsun.
tesekkurler hocam ilk gitar icin asiri gereksizdi fakat hem calmak istedigim muzik turleri icin hem de manyetigi pcbli oldugu icin eskime derdi de pek yoktu o yuzden uzun zamanlar kullanmak icin hem goruntusu hem ton cesitliligi fazla olsun diye boyle bir tercih yaptim

Geri