24. perdeden sonra cızırdamaya etki edecek bir sebeb, cızırdama yapacak bir engel yok 🙂
Monster_YGT demiş ki:24. perdeden sonra cızırdamaya etki edecek bir sebeb, cızırdama yapacak bir engel yok 🙂
Blackened85 demiş ki:benim sorun ince mi telinde, diğer tellerde hiç sorun yok, ama ince mi de özellikle 12. perdeye kadar her perdede cızırtı var, köprüden yükselttim alçalttım sorun geçmedi, sap düzgün gözüküyor, daha önce 0.10 tel vardı şimdi 0.9 tel değiştirdikten 1 ay sonra falan başladı bu sorun.
ozo21 demiş ki:arkadaşlar bende ibanez v50 akustik gitar aldım yeni kutudan çıkarır çıkarmaz ritimle çaldıgımda cızırtılar vardı götürdüm adama sözde yaptım dedi ama halen cızırtılar var gitar daha 1 günlük son tellere dogru yükseklik çok fazla oluyor bastıgın zaman perdeye degdirmeye gerçekten güç isteyecek kadar yüksek adam bana yeni gitar ondan dedi sizinde düşüncelerinizi almak istedim
Sigmastern demiş ki:ozo21 demiş ki:arkadaşlar bende ibanez v50 akustik gitar aldım yeni kutudan çıkarır çıkarmaz ritimle çaldıgımda cızırtılar vardı götürdüm adama sözde yaptım dedi ama halen cızırtılar var gitar daha 1 günlük son tellere dogru yükseklik çok fazla oluyor bastıgın zaman perdeye degdirmeye gerçekten güç isteyecek kadar yüksek adam bana yeni gitar ondan dedi sizinde düşüncelerinizi almak istedim
Nasil yani zamanla yatacakmiymis 😉 O yüzden denemeden gitar almamak lazim, yerinde olsam geri yollardim, madem yeni hic ugrasma.