Elektro gitardan sıkılmaktan korkuyorum

Arkadaşlar ben Ibanez grg121 HH elektro gitarını ve Fender Frontman 10G amfisi ile evden 0 dan elektro gitar öğrenmeyi düşünüyorum fakat solak olduğumdan dolayı bu ikisinin fiyatı 20.000 buluyor ve bende bu kadar parayı bir hiç uğruna harcamaktan korkuyorum açıkçası biraz saçma geldiğinin farkındayım fakat bu durumu yaşamış olan varmı merak ettim sadece

Müzik işi ruh ve emek işi bunları enstrümanından esirgemediğin sürece sıkılmassın. Tavsiyem ilk başlarda belli bir seviyeye gelmiş insanlardan ders alman.

bende bu kadar parayı bir hiç uğruna harcamaktan korkuyorum açıkçası biraz
Daha başlamadan bu korku varsa sizdeki istek istek değil. Hayattaki en pahalı ama bir o kadar da değerli şey tutkudur. hobi sahibi olmak maalesef pahalı bir uğraştır ( hem maddi hem de manevi bakımdan). Sevgi ister, emek ister, sabır ister.
Siz daha başlamadan korkmayın, yılmayın.
Solaksaniz solak gitarı bulmaya çalışın ikinci el. Ya da çok istekliyseniz sağ gitarı da çalmayı öğrenebilirsiniz. Herşeyi garantiye alma korkusu yaşarsanız bu hayatta hiçbir şeye baslayamazsiniz.
Umarım hevesini kırılmaz, güzel bir gitara da sahip olup öğrenebilirsiniz.

Arkadaşlar ben Ibanez grg121 HH elektro gitarını ve Fender Frontman 10G amfisi ile evden 0 dan elektro gitar öğrenmeyi düşünüyorum fakat solak olduğumdan dolayı bu ikisinin fiyatı 20.000 buluyor ve bende bu kadar parayı bir hiç uğruna harcamaktan korkuyorum açıkçası biraz saçma geldiğinin farkındayım fakat bu durumu yaşamış olan varmı merak ettim sadece

Realist olmak gerekirse her hobinin bir sonu olabilir. Bu çok normal. Ben de eskiden balık tutmak istiyordum olta falan aldım, paslandi gitti. İki defa gitmemişimdir.

Bence bir arkadaşınızdan ya da çevrenizden bir klasik gitar bulun ve deneyin kendinizi. Hoşunuza giderse yatırım yaparsınız. Bu gibi durumlar icin en mantıklı çözüm bu.

2.el bir akustik gitar alip, hatta 2.el mini (3/4) bir akustik gitar alip youtube da justin guitar'in bedava olan beginner grade 1 kursunda takilabilirsin. burada akor bazli ve sarki ögretmeli bir egitim var ve egitimin tamami da akustikle.bu egitimi tamamlarsan ve eger hala ciddiysen bence de sonrasi elektro + amfi + hoca olmali.

Bir hiç uğruna harcamış olmayacaksın eğer devam etmessen bile. İllaki birşeyler öğreneceksin girdiğin yolda
Valla şahsen çalmayı sevdiğim,istediğim zamanlarda oldu / çalmakdan gına geldiği, sırf çalıştıklarımı kaybetmeyeyim diye devam ettiğim de. Kişisel birşey fakat eninde sonunda sıkılacaksın sonra tekrar ısınacaksın sonra tekrar sıkılacaksın .......... Böyle bir döngü

Geri