Elektro Gitarı hiç bir kurs almadan öğrenebilir miyim?

Merhabalar 14 yaşındayım ve elektro gitar öğrenmek istiyorum. Öncesinde klasik gitar eğitimi almıştım az çok çalabiliyorum ama elektro gitarda pek ilerletemedim kendimi. LGS dönemi olduğundan ötürüde herhangi bir gitar kursuna gitme imkanım yok. Youtube üzerindeki videolar çok karmaşık ve hiç adam akıllısını bulamadım. Nerden, nasıl öğrenebileceğim hakkında tavsiye verirseniz çok memnun olurum saygılar.

Öğrenebilirsiniz.Planlı ve daimi olarak çalışırsanız daha verimli bir şekilde kendinizi geliştirirsiniz.Enstrümana bir miktar hakimiyet sağladıktan sonra temel müzik teorisini öğrenip aralıkları,gamları,akorları daha somut bir şekilde anlamlandırabilirsiniz.Forumda daha önceden de kaynaklar paylaşılmıştı,faydalanmak için bakabilirsiniz.https://turkrock.com/konu/kaynak-ve-tavsiyeler-tekrar.108021/#post-1260360

Instagram'da stalker nasıl olunur desem bin tane şey sayacak olan yeni nesil YouTube'un karışık buluyor. İngilizce derslerinizi aksatmayın. YouTube'u da ingilizce kullanın.

"Beginner exercise for electric guitar"

Öğrenebilirsiniz.Planlı ve daimi olarak çalışırsanız daha verimli bir şekilde kendinizi geliştirirsiniz.Enstrümana bir miktar hakimiyet sağladıktan sonra temel müzik teorisini öğrenip aralıkları,gamları,akorları daha somut bir şekilde anlamlandırabilirsiniz.Forumda daha önceden de kaynaklar paylaşılmıştı,faydalanmak için bakabilirsiniz.https://turkrock.com/konu/kaynak-ve-tavsiyeler-tekrar.108021/#post-1260360
Teşekkürler

Kesinlikle tavsiye etmem, 1-bir şeyi yanlış öğrenir ve alışkanlık haline getirirseniz ileride düzeltmeniz zor olur hatta yanlışınızı fark edemediğiniz için probleri çözemezsiniz, 2- sizin saatler harcayıp öğrenmeye çalıştığınızı bir hoca size 3 dk da açıklayıp öğretir zaman kaybetmezsiniz. Bir çok kişi aksini savunabilir veya örnek gösterebilir ama doğru olan bu. Yaşadığım bir olayı da ekleyim durumun vehameti açısından, çok iyi çalan gitarist bir arkadaşım 7 li akoru 1-3-5 basıyordu, neden dediğimde kulağa daha hoş geliyor dedi :₺
yani eğitimsiz olmaz , 7 li akorun bile neden olduğunu, o yedincinin mutlaka niye çalınması gerektiğini bilmezsen istediğin kadar iyi çal, bu işte ancak kendini kandırırsın. Zamanının kısıtlı olduğunu söylüyorsun, en zaman kazandırıcı yöntem de bu, üç saat vidyo arayıp az öğreneceğine düzgünce bir saat ayır kaliteli öğren, ne kadar zaman tasarrufu saüladığını anlayacaksın...
GÜZEL BİR HOCA BUL, PRATİK KADAR TEORİK DE ÖĞREN ....

Geri