elektro gitarımı satsam ne kadar eder?

Merhaba. Yaklaşık 15 yıl önce ikinci el olarak bir elektro gitar almıştık. Gitar hakkında bildiğim şeyler herhangi bir yerinde markası yazmıyor, özel yapım olduğunu söylemişti satan kişi. Üzerindeki manyetiklerden bir tanesi ibanez rg370 serisinden bir gitarın manyetiğiymiş, yanlış hatırlamıyorsam klavyesinin de maple klavye olduğunu söylemişti. Yaklaşık 13 yıldır duvarda asılı duruyordu. Öğrenciyim, şu anda paraya ihtiyacım olduğu için gitarı satmam gerekiyor ama piyasasının altına vermek istiyorum. Fiyatı nedir yardımcı olursanız çok sevinirim.

f351b50f-b763-47d3-9d17-0e3fc051a9cd.webp

54f017fa-d170-4a31-ac99-59a3d75853d0.webp

f336f271-a90d-49d5-a341-911ff26e8f90.webp

8a934016-eda4-4bae-a0a1-299cdb99411b.webp

Videosu

Merhaba. Yaklaşık 15 yıl önce ikinci el olarak bir elektro gitar almıştık. Gitar hakkında bildiğim şeyler herhangi bir yerinde markası yazmıyor, özel yapım olduğunu söylemişti satan kişi. Üzerindeki manyetiklerden bir tanesi ibanez rg370 serisinden bir gitarın manyetiğiymiş, yanlış hatırlamıyorsam klavyesinin de maple klavye olduğunu söylemişti. Yaklaşık 13 yıldır duvarda asılı duruyordu. Öğrenciyim, şu anda paraya ihtiyacım olduğu için gitarı satmam gerekiyor ama piyasasının altına vermek istiyorum. Fiyatı nedir yardımcı olursanız çok sevinirim.
'Evvel zaman içinde kalbur zaman içinde bir gitar almıştım'...

Bu kadar mişli geçmiş zaman masallarda olur. Klavye gördüğüm kadarıyla rosewood ya da o familyadan. Maple(akçaağaç) değil. Manyetiklerin altında ya da bir yerinde marka yazabilir ona göre net konuşmak daha doğru olur. Fiyatlama için sarı sitede özel yapım elektro gitar modellerine bakıp, o gitarların kondisyonlarını kendi gitarınla kıyaslayıp fiyatı belirleyebilirsin. Gitarın iyi bir bakıma ihtiyacı var gibi görünüyor ama. Herşeyden önce net yaz bilgileri.

Atlamadan önce.
Kardeşim senin yaşın kaç ki hala öğrencisin . Gitarı almışsın 15 yıl önce 13 yıldır da duvarda duruyor. 15 yaşında alsan şuan 30 yaşında olmam gerek ve hala öğrencimisin. Diye bir sorsanız ya. Ahahahah

@Hakan Baysal elimdeki bilgilerin yanlış olabileceğini düşündüğüm için yakından fotoğraflarını çekip yükledim, bilen kişiler kesin bir şey söyleyebilsin diye. Gitar hakkında maalesef bildiğim bilgiler sadece bunlar.

@acemier yazının başında "15 yıl önce almıştık" yazdım, "aldım" yazmadım. Gitar abime aitti sonra bana kaldı. Ama çok merak ettiysen evet 26 yaşında yüksek lisans öğrencisiyim. Konudan bağımsız yorum yapmaya gerek yok, yardım istemek için açtım konuyu.

Bana eskiden İstanbul Unkapanı'nda satılan gitarları hatırlattı, gövde Ibanez Jem, sap Jackson sapı gibi 🙂 Extreme yada Masterwork gibi bir markanın gitarı olabilir, gövde materyali suntadan hallicedir, köprü değiştirilmiş sanırım. Perde çelikleri, sap çubuğu ve elektroniklerin durumunu bilmediğim için kesin konuşmamakla birlikte sarı sitede bu tarz gitarlar 1.500-2000 TL bandında.

Geri