bu videodaki 1:20 dakikasına gidin orda Bir şey sürüyor pamuğa adam.Elektro gitarın üzerindeki manyetiklerin pasını ne ile yok ederim öneriniz varmı.1 video izledim bu konu ile alakalı adam 1 pasta cila sürüyordu ama hangisi olduğunu anlamadım link bıraksam hangisi olduğunu söylernisiniz??
Sağolun ama ben onu kastetmedim Manyetiğe bir pasta cila sürüyordu o ney acabakonuyla ilgili çok bilgim yok adam yorumlarda yazdığına göre bu ürünü kullanmışJim Dunlop Bodygloss 65 Cream Of Carnauba | doremusic
Jim Dunlop Bodygloss 65 Cream Of Carnauba En Uygun Fiyat Garantisi ile Dore Müzik'te! Aynı Gün Kargo, Ücretsiz Teslimat ve Peşin Fiyatına Kredi Kartına 6 Taksit Seçenekleri ile Güvenle ve Hemen Satın Alın!www.do-re.com.tr
Çok sağolunBunun alternatifi bir şey kullanıyor olabilir. Ben parlatma için bu pastayı kullanıyorum.
Best Metal Parlatıcı Krom Metal Inox Parlatıcı Pasta Poliş 50 Gr Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Best Metal Parlatıcı Krom Metal Inox Parlatıcı Pasta Poliş 50 Gr yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com