Elektronik Davul için iyi marka hangisidir? Carlsbro CSD100 yada BehringerXD8USB Dijital Bateri
Bu iki ekipmandan birisini almayı düşünüyorum, evde çalışma yapmak için ve belki kızımın da dikkatini çekip müziğe başlamasına adım atmasına sebep olurum🙂
Fiyat / Performans noktasında karar veremedim. Bu arada bu fiyat aralığında başka seçenekler de olabilir. İkisi de ortalama 8.000 TL civarında. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler
Bu iki ekipmandan birisini almayı düşünüyorum, evde çalışma yapmak için ve belki kızımın da dikkatini çekip müziğe başlamasına adım atmasına sebep olurum🙂
Fiyat / Performans noktasında karar veremedim. Bu arada bu fiyat aralığında başka seçenekler de olabilir. İkisi de ortalama 8.000 TL civarında. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Behringer Ürünleri ve Fiyatları - SesçiBaba
En İyi Behringer Marka Ürünler Uygun Fiyat ve İade Garantisi ile SesçiBaba'da. Uygun Ödeme Seçenekleri ile Satın Almak için Hemen Tıkla!
www.sescibaba.com
Carlsbro CSD100 Compact Electronik Davul Seti (Kulaklık ve Tabure) | doremusic
Carlsbro CSD100 Compact Electronik Davul Seti (Kulaklık ve Tabure) En Uygun Fiyat Garantisi ile Dore Müzik'te! Aynı Gün Kargo, Ücretsiz Teslimat ve Peşin Fiyatına Kredi Kartına 6 Taksit Seçenekleri ile Güvenle ve Hemen Satın Alın!
www.do-re.com.tr
Teşekkürler
Son düzenleme: