Foruma başladığım ilk zamanlarda
@izzzyy nin üslubunu gördüğümde " bu ne yahu hem bilgili hemde acayip agresif ve insanları bu kadar terslemesi doğru değil diye düşünmüştüm ama sonradan tarz meselesi olduğunu anladım ve saygı duydum. Sevdiğimiz bir abimiz , umarım 10ocakta da tanışacağız
🙂
@Clamper 'a da şu noktada katılmıyorum çünkü cidden biz hayalperest insanlarız ve bu başlığı gördüğünde sevinen kardeşimin muhtemelen hevesini alabilecek sözler sarfetmiş , kesinlikle hata olarak söylemiyorum haddim değil ama bence hayalperestliği öldürmeye gerek yok.evet teknik zordur ama tecrübe edilmeden nasıl öğrenebiliriz ? Teori ciden yetecek mi ? Ben bu işin okulunu okudum ve cidden teori dediğimiz şey " işte pastanın yapımı da böyle''yi anlatırken senin oradan çilekli pasta tarifini çıkarman gibi birşey.
Ben hayatım boyunca bir xx amfisini alamayacağım çünkü şu kadar para diyorsanız , deneyin abiler kaybınız çok olmaz tecrübedir , olursa olur olmazsa olmaz. Hiç mi boşa para harcamıyoruz sanki ? Milli piyango , iddia , barda takılmak vs. Paranı biriktir böyle bir inşaata giriş , inanılmaz haz verici ve inanın amfinin çalışması piyango tutması oranından birkaç kat daha fazla
🙂 . Sadece ihtiyaç biraz fazla araştırmacı ve sabırlı olmak. Ve bende yakın zamanda başlayacağım umarım.
@Ezo teşekkür ederim başlık için.