boran the guitarist 2 Mayıs 2023 #1 Merhaba 16 yasında gitaristim yaşıtlarımdaki insanarla grup kurmak veya grubu olana gitarist olarak katılmak istiyorum müzik türü fark etmez
Merhaba 16 yasında gitaristim yaşıtlarımdaki insanarla grup kurmak veya grubu olana gitarist olarak katılmak istiyorum müzik türü fark etmez
sila5667 26 Haziran 2023 #2 boran the guitarist demiş ki: Merhaba 16 yasında gitaristim yaşıtlarımdaki insanarla grup kurmak veya grubu olana gitarist olarak katılmak istiyorum müzik türü fark etmez Hepsini görmek için tıklayın... Hard rock grubuna ritim gitarist olarak gelir misin
boran the guitarist demiş ki: Merhaba 16 yasında gitaristim yaşıtlarımdaki insanarla grup kurmak veya grubu olana gitarist olarak katılmak istiyorum müzik türü fark etmez Hepsini görmek için tıklayın... Hard rock grubuna ritim gitarist olarak gelir misin
boran the guitarist 26 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 sila5667 demiş ki: Hard rock grubuna ritim gitarist olarak gelir misin Hepsini görmek için tıklayın... gelebilirim
sila5667 demiş ki: Hard rock grubuna ritim gitarist olarak gelir misin Hepsini görmek için tıklayın... gelebilirim
sıla_90 18 Eylül 2023 #4 boran the guitarist demiş ki: Merhaba 16 yasında gitaristim yaşıtlarımdaki insanarla grup kurmak veya grubu olana gitarist olarak katılmak istiyorum müzik türü fark etmez Hepsini görmek için tıklayın... Nerden konuşabiliriz
boran the guitarist demiş ki: Merhaba 16 yasında gitaristim yaşıtlarımdaki insanarla grup kurmak veya grubu olana gitarist olarak katılmak istiyorum müzik türü fark etmez Hepsini görmek için tıklayın... Nerden konuşabiliriz