Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şu an Dore'de %10 indirim varken tel alayım diyorum. Optiweb 10-46 düşünüyordum fakat stokta yok. 9-42 alacağım gibi ama 9-46 da düşünüyorum. Metal çalıyorum daha çok sizce hangisi daha iyi olur?
9-46 en iyisi aslında. standart akort yapacaksanız 10 numara Mi'de gergin oluyor. Tamam çoğu markanın 10 numarası gibi parmağı acıtmıyor belki ama gergin duruyor.
Ben de aldım 9-46 2 gün önce geldi. 9-46 daha iyi. 9 numara parmakları yormuyor. Her ne kadar Elixir'in 10'u da diğer markalarınkine göre sert gelmiyorsa da 9 numara her zaman daha da yumuşak. Hem Katana sayesinde cleanleri ses yükseltmeden canlandırabildiğime göre 10 çok da gerekli değil. Ve de nanowebdeki gibi parmaktan da açmıyor teller
Ben de aldım 9-46 2 gün önce geldi. 9-46 daha iyi. 9 numara parmakları yormuyor. Her ne kadar Elixir'in 10'u da diğer markalarınkine göre sert gelmiyorsa da 9 numara her zaman daha da yumuşak. Hem Katana sayesinde cleanleri ses yükseltmeden canlandırabildiğime göre 10 çok da gerekli değil. Ve de nanowebdeki gibi parmaktan da açmıyor teller
Arkadaşlar alacağiniz tellerin kaç numara olacaği gitarınızın skalasına göre değişmez mi? 9 46 iyi oluyor tavsiyesi 24,75 skala gitar kullanan birisine uymayabilir, 24,75de 9luk tel rahatsız edici şekilde bol durabilir