Y YsfKR 30 Kasım 2022 #1 Sizce elixir teller arasından hangisini tercih etmeliyim? 09-42 kullanıyorum ve olabildiğince yumuşak ve kaygan hissettirmesini istiyorum sizce polyweb, nanoweb ve optiweb serilerinden hangisini tercih etmeliyim?
Sizce elixir teller arasından hangisini tercih etmeliyim? 09-42 kullanıyorum ve olabildiğince yumuşak ve kaygan hissettirmesini istiyorum sizce polyweb, nanoweb ve optiweb serilerinden hangisini tercih etmeliyim?
solitude71 1 Aralık 2022 #4 elixir olsun taştan olsun hepsini severek kullanıyorum ama nedense nano daha rahat geliyor... fark çok az bence
elixir olsun taştan olsun hepsini severek kullanıyorum ama nedense nano daha rahat geliyor... fark çok az bence
DeathDrain 1 Aralık 2022 #5 Nanoweb daha rahat optiweb biraz daha kütük gibi fakat optiwebde nanowebdeki gibi soyulmalar olmuyor.
Nanoweb daha rahat optiweb biraz daha kütük gibi fakat optiwebde nanowebdeki gibi soyulmalar olmuyor.
Hakan Baysal 1 Aralık 2022 #6 DeathDrain demiş ki: Nanoweb daha rahat optiweb biraz daha kütük gibi fakat optiwebde nanowebdeki gibi soyulmalar olmuyor. Hepsini görmek için tıklayın... Ben nano kullanıyorum ama dediğin soyulma ile karşılaşmadım henüz. Optiweb de güzeldir.
DeathDrain demiş ki: Nanoweb daha rahat optiweb biraz daha kütük gibi fakat optiwebde nanowebdeki gibi soyulmalar olmuyor. Hepsini görmek için tıklayın... Ben nano kullanıyorum ama dediğin soyulma ile karşılaşmadım henüz. Optiweb de güzeldir.
DeathDrain 1 Aralık 2022 #7 Hakan Baysal demiş ki: Ben nano kullanıyorum ama dediğin soyulma ile karşılaşmadım henüz. Optiweb de güzeldir. Hepsini görmek için tıklayın... Sarımlı tellerde pena vurduğum yerler soyuluyor benim.
Hakan Baysal demiş ki: Ben nano kullanıyorum ama dediğin soyulma ile karşılaşmadım henüz. Optiweb de güzeldir. Hepsini görmek için tıklayın... Sarımlı tellerde pena vurduğum yerler soyuluyor benim.