Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, Emg 85i bridge e monte edeceğim ve neckteki manyetiği iptal edip tek manyetik kullanacağım fakat bunun için swtichi nasıl bağlamam gerektiğini bilmiyorum. Aynısını yapan veya bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Merhaba, Emg 85i bridge e monte edeceğim ve neckteki manyetiği iptal edip tek manyetik kullanacağım fakat bunun için swtichi nasıl bağlamam gerektiğini bilmiyorum. Aynısını yapan veya bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Çok teşekkürler bunun1 volume 1 ton potanslı halini yapacağım ama hiçbirinde switch bağlantısı gözükmüyor. Acaba 2 emg bağlıyormuş gibi yanında gelen bus parçasına tek manyetik girsem switchi yukarıya aldığımda sıkıntı yaşar mıyım bunu anlamaya çalışıyorum çözemedim hiçbir şekilde...
İlk kez yapacağım bunu bu yüzden hiçbir fikrim yok, boşuna manyetiğin 3te 1i fiyatını montaj için de vermek istemiyorum çünkü zate lehimsiz bağlantı ve çok basit gözüküyor. İleride ikinci manyetiği düşündüğüm için en azından şimdilik tek switche bağlıyıp diğerlerini boş bırakıp ileride de ikinci manyetiğe geçince onu bağlamayı düşünmüştüm.Siz ne önerirsiniz?
Çok teşekkürler bunun1 volume 1 ton potanslı halini yapacağım ama hiçbirinde switch bağlantısı gözükmüyor. Acaba 2 emg bağlıyormuş gibi yanında gelen bus parçasına tek manyetik girsem switchi yukarıya aldığımda sıkıntı yaşar mıyım bunu anlamaya çalışıyorum çözemedim hiçbir şekilde...
Solderless bağlantı yapacaksan google da görsellerde bir çok bağlantı şeması var, bir göz at. Bence tek volume potansı ile direk bağla, switch ve ton potansını es geç.
Solderless bağlantı yapacaksan google da görsellerde bir çok bağlantı şeması var, bir göz at. Bence tek volume potansı ile direk bağla, switch ve ton potansını es geç.
Tamamdır aklımdaki soru Switchti fakat dediğiniz gibi o zaman sadece görsel olarak kalıcak ve kablolarını bağlamıyacağım. İleride ikinci manyetiği alınca switch bağlantılarını yaparım. Çok teşekkürler.