Gerçek müzik yapan birisi insanları dış görünüşüyle değiL , sesiyle etkiLemeLi ..
Ve Emre Aydın'da etkilenilcek bir ses bulamıyorum ben nedense ..
Ve Emre Aydın'da etkilenilcek bir ses bulamıyorum ben nedense ..
smyr_ea demiş ki:irin demiş ki:kendisi bilkent şenliklerine geliyormuş... 🙁
tanrım neden en tiksindiğim ve en nefret ettiğim insanlar gelir şu şenliklere anlamıyorum :evil: :!:
(not: emre aydın severler alınmasın lütfen. öyle bi içimi dökiyim dedim, bir de bilmeyenler haberdar olsun)
Lütfen hakaret içeren sözler sarfetmeyelim.Emre Aydın sevenler alınmasıjn diyorsun ama alınmamak elde değil...
hande_sh demiş ki:Aaa sağ ol verdiğin kıymetli bilgiler için.
Bizim de anlatmaya çalıştığımız o, nefret bir duygu tabii ama ifade tarzını yanlış buluyorum. Bu da benim görüşüm. Sonuçta ben de okuluma gelen bütün gruplara ayrı ayrı sevgi/yergi sözleri yazsam, hoş olmazdı. Sevdiklerime oh oh ne güzel, geliyorlar.. sevmediklerime ıyy nefret ediyorum neden gelirler anlamam. Çok şık bir durum değil açıkçası. Sevmediğim sanatçıların da sevenleri, bir müziği ve o müziğ gösterdikleri bir emek var. Bunu göz ardı etmek yanlış olur. Sevilsin, ya da nefret edilsin. Olayın özü benim için budur.
Ve evet, istemeyen gitmez. Gitmeyiverirsiniz, sorun kalmaz. Emre Aydın´ın oraya seven insanlar için gittiğini düşünürsek, sevenlerinin de orada bulunduğunu düşünürsek, kaybedenler kadar kazananlar da var 😉
Bu yanlış.Sanatçı,özgün tarzını oluştururken her müzik dalından kendine pay çıkartabilir.Bunu harmanlayabilir.rocknsebo demiş ki:Kendisi bi röportajında kafama ne eserse onu dinlerim diyodu.Tabiki olabilir ama içinde Bi rock şarkıcısının (kendi veya dinleyenlerinin tabiriyle ) TSM dinlemesi tuhafıma gitti doğrusu.
morgaine demiş ki:her zaman atışmalarla dolu sayfaları olduğu kesin.beğenen beğenmeyen kitle fazla umursamayın bu kadar.emre aydın halinden memnun.istediği oldu onun.
morgaine demiş ki:her zaman atışmalarla dolu sayfaları olduğu kesin.beğenen beğenmeyen kitle fazla umursamayın bu kadar.emre aydın halinden memnun.istediği oldu onun.
irin demiş ki:kendisi bilkent şenliklerine geliyormuş... 🙁
tanrım neden en tiksindiğim ve en nefret ettiğim insanlar gelir şu şenliklere anlamıyorum :evil: :!:
(not: emre aydın severler alınmasın lütfen. öyle bi içimi dökiyim dedim, bir de bilmeyenler haberdar olsun)
kenji demiş ki:hayranları sayesinde artık uzaktan dinlediğim abimiz. yaptığı herşeye aa süper diyen, popülerliği arttıkça mutlu olan bi dinleyici kitlesi var. tek eksi tarafı da bu galiba emre aydının.. bu emre aydının eksisi neden oluyor? diyen olacaktır. eğer istemese her dergiye röportaj da vermez, fan sitesine mesaj da yazmaz..
ezogelin demiş ki:arkadaslar emre aydın !!!
ben diyorum ki 5 ay sonra kimse dinlemicek bu sanatçıyı !!!
bunu sizde biliyorsunuz
sanatçı çıkışı yapıyor ve 1 sene sonra yalan oluyor
emre aydında bunlardan bir tanesi