anarchist demiş ki:Peki Ankara? 😢
moonriver23 demiş ki:internet efsanelerinden biri daha.
moonriver23 demiş ki:sing your song bir tv yarışması pop stardan farkı ne?
6.Cadde 10 kisilik grup olsa anlayacagim dedigini de, Emre o grubun iki uyesinden biri, dolayisi ile grubu referans gostermesi dogal. Emre'nin muzigini begenmeyebilirsin, bu da gayet normal ama albumu yokmus; o zaman kotu muzisyen veya degersiz internet efsanesi gibi yaklasim yanlis.moonriver23 demiş ki:araştırdım. henüz albumu yok ? so neymiş internet efsanesi. 6. cadde başka şey emre başka şey armutla elmayı ayırmak lazım. kargo ile mşş yi ayırmak gibi.
Tamamdir, bu mesajin cok daha aciklayici oldu. Elbette zevkler ve renkler meselesi oluyor bir yerde 🙂moonriver23 demiş ki:kötü demedim zaten ben beğenmiyorum o kadar benim beğenmediğim şey güzel de olabilir. ama ben nette daha emre gibi binlerce müzik insanı var diyorum ve emrenin solo çalışması cd olarak çıkana kadar bekliyorum. yinede bence sözler arabesk ve yazık oluyor rock müziğe.
neden kırgınsın ?playmaker demiş ki:Tamamdir, bu mesajin cok daha aciklayici oldu. Elbette zevkler ve renkler meselesi oluyor bir yerde 🙂moonriver23 demiş ki:kötü demedim zaten ben beğenmiyorum o kadar benim beğenmediğim şey güzel de olabilir. ama ben nette daha emre gibi binlerce müzik insanı var diyorum ve emrenin solo çalışması cd olarak çıkana kadar bekliyorum. yinede bence sözler arabesk ve yazık oluyor rock müziğe.
Hamdi sen de sakinles artik, zaten avatarindan dolayi sana kirginim.