Madem öyle düşünüyorsun o arkadaşın ekşi sözlükte bazı yorumları var bu konuda... Telefonu açanın da Emre Aydın olmadığını yazabilir mesela yasal acı çeken o arkadaş. Diyorum ya Faruk yasal acı çekiyor
🙂 Bir duyguyu anlatmak için bilindik sözler yazılmaz çoğu şarkı çok anlamlıdır dinleyen anladığını kendince yorumlar beğenir beğenmez ağlar güler v.s. Bu yüzden Lise 1 Kompozisyon yazılısı gibi buraya "Emre Aydın'ın genel forumuna" Yasal acı'dan ne anladınız hadi kompozisyon yazın türü şeyler saçma olur burası Anlamadığını anlatma, anlam çıkarma v.s. platformu değildir. Tekrar ediyorum burası genel bir forumdur baştan aşağı Emre Aydın'ın genel haberleri üzerine konuşulur tartışılır... Biri çıkıp sana dese ki ben bu sözden Göt üstü düşmeyi anladım ne geçecek eline sendemi öyle anlayacaksın...
Güneşi topla benim için
🙂 Bende 11 yaşındayken ne kazmator adammış demiştim... sonra anlamını kavrayınca adama taptım. Bende o güne dek Güneş'in yerden badem toplanır gibi toplanacağı konusunda bir söz duymadım... Bu aralar sistemli bir şekilde ekşi sözlük destekli "iyi niyet" sırıtışıyla aynı şeyler dönme dolap misali çevrilmeye çalışılıyor... Genel konuşuyorum ve kimseye gönderme yapmıyorum "Bu oyunlar hiçbirinize hiçbirşey kazandırmayacaktır, kendi içinizde ölüp kendi içinizde dirileceksiniz ve aynı yere geri döneceksiniz."
Eğer Yasal acıları anlamadıysanız albümü hiç anlamayacaksınız. Emre Aydın'a bu kadar yakın olmama rağmen Git'i kime niye yazdın sorusuna cevap alamadım, iyiki alamamışım eğer Emre veya birbaşkası bu tür şeyleri açıklayacaksa "sil gözünün yalnızlıklarını" diyeceği ne kasacak sil lan gözyaşlarını der olur biter ne kafa patlatırsın ne bişey...
Şimdi arkadaşa önerim, İllaki "yasal acıların" ne olduğu konusunda kompozisyon yazdırmak istersen bunu birbaşka yerde yapmanı rica edeceğim Başlığın devamlılığı ve sitenin misyonu açısından. Bilmem anlatabiliyormuyum... Ha bu konuda oraya buraya yazılmış saçma sapan mesajları da "veritabanı şişirme mesajı" olarak görüyorum. Her yoruma saygımız sonsuz, beğenmeyene saygımız sonsuz bizde herkesi beğenmiyoruz ama duyguları alıp alay konusu yapmıyoruz. Zamanında bize de başka konularda telefonlar geldi hemde mesaj silme değil site kapatmak için, dava ile tehdit edildik ancak bunu tutupta hiçbiryere yazmadık arayan kişiyle hallettik. Biz zayıf insan değiliz, açık aramıyoruz... Kimseyle bir sorunumuz yok. Tüm bunların üstüne Telefonu açanda biz değiliz... Arkadaşım madem o kadar koymuş sana o telefon tut o adamı ara onunla hallet. Şarkının sözlerini yorumlayan ve tiye alan arkadaş allah aşkına kendi sözlerini incelesin ve bu konuda mantıklı olsun.
okuduğun ilk roman
sevdiğin ilk adam
yasal acılarından
hatta yalnızlıktan
belki dolar gözlerin.
başka adamlara
başka şehirlerde
belli etmezsin ...
Yemin ederim anlayacağını düşünsem benden başka birinin şimdi yazacağım ve bitecek bu işkence ama Allah kahretsin ki Emre süper bir söz yazarı ve öyle sözler yazmışki herkeste farklı şeyler uyandırabiliyor içini acıtıyor, kendine ifade edebiliyorsun ama birbaşkasına asla....
Şöyle gireyim,
X-Birine 5 yıldır aşığım ve bundan haberi yok. Her gece bunun için şiirler yazıp, uykusuz kalıyorum, içiyorum üzülüyorum... Dengesizleşiyorum...
Y- Bir arkadaşım var sürekli benim bu kıza olan tutkumdan dolayı benimle alay ediyor ve beni kırıyor. Ama arkadaşım ve onuda çok seviyorum ama bu hareketi beni kırıyor. Suçlayacak biri var! Kim? Arkadaşım... X'te ise suçlayacak biri yok!
İfade şeklimde en az söz kadar anlaşılmaz oldu sanırım.
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=belki+bir+gun+anlarsin
Bu konuda yazacaklarım bitti. Lütfen uzatmayalım rica ediyorum.
Albüm çıkmadan önce EmreAydın resmi sitesinde bir şiir yarışması düzenliyoruz ve albüm çıkınca ilk 3'e imzalı albüm veriyoruz. Ayrıntılı bilgi
http://forum.emreaydin.org adresinde.
Yineliyorum Emre Aydın'ın 6.cadde zamanlarından bir coveri "Senede bir gün"
http://www.nuwandatr.com/eski.zip adresinden indirilebilir.
Bazı canlı performans görüntüleri
www.youtube.com a eklendi. Armaa kutusuna "Emre Aydın" yazarak bir çok videoya erişebilirsiniz.
Saygılar...