pekiHot_KoRn demiş ki:şarkılar güzel ama abartmayalım lütfen 🙂
nuwanda demiş ki:pekiHot_KoRn demiş ki:şarkılar güzel ama abartmayalım lütfen 🙂
darkwingsoul demiş ki:ayrıcalıktan ziyade özenti geldi bana... dumanın aşk deil waşk demesine bensio...
nuwanda demiş ki:darkwingsoul demiş ki:ayrıcalıktan ziyade özenti geldi bana... dumanın aşk deil waşk demesine bensio...
Bana hemen emre'nin vokal tarzında birini göster S'leri yuvarlayan dik çıkışlarda hadi gösteremiyorsan ben sana özenti gösterecem. Ayıptır günahtır artık ilkokul çocuğu gibi anlamadığınız kafanızın basmadığı şeye özenti tü kaka demeyin ayıptır. Özentiymiş neye niçin özenti neden böyle birşeye özenilsin aklın mantığın alıyormu ? Neden Allah vergisi ufak bir sorunu özenti olsun ? Senmi çok zekisin bizmi aptalız ? 10052102 tane albüm çıkıyor S'yi Ş gibi söylemek ne zaman tuttuda böyle bir özenti şekli çıksın ! Akıl var mantık var ya... Teomanın neyine benziyor allah aşkına Teoman bir durum anlatıyor olay var emre tema albümü yapıyor, teomanın konuşma tarzından feleğine ses tonuna kadar hiçbirşeyi emreyi anımsatmıyor nedir yani ? Ne ! Ne ! Ne ! Gecenin bu saatinde insanı çıldırtacak seviyede attığın bu anlamsız mesaj nedir ? Emre ne zaman Duman gibi Waşk demiş ? Sor bakayım emre duman'ı ne kadar dinler ? İlgisi alakası yok eğer sen bunla alaka kurduysan kardeşim Kaan Tangözenin Waaaaşk değişi G. W. Bush'un Waşinton değişine benziyor.
Ekleyimde yanlış anlaşılma olmasın bu cevabım sadece üstteki arkadaşa değil tüm s, ş muhabbeti yapanlara... benzetenlere, benzetme hastalarına..
öz!em demiş ki:Bu S-Ş Muhabbeti bence de gereğinden fazla uzadı artık. Hani, " fenalık geldi ! " desek yeridir. Bazılarınızın, eleştirmeye çalışırken anlamsızlığın sınırlarında dolaştığını düşünüyorum. En azından sarfedilen emeğe ve duygulara saygı duymak lazım kelimeleri seçerken. Böyle bir albüm ve bu kadar samimi duygular varken ortada, neden S' Nin altına koyacağı bir "nokta" nın hesabını yapsın ki bu adam ?
Bana soracak olursanız;
"V" yerine "W", "Z" yerine "S" kullanmaktır özentilik... Bilmem anlatabildim mi ?