siyahnur demiş ki:Çok bekledik emreyi ha çıktı ha çıkacak derken albümü dinledim, bildiğim şarkılarını tekrar albümde dinlemek hiç hoş olmadı , afili yalnızlık dışında diğerlerinin kalitesi düşünülür... sesi muhteşem emrenin eyw ama canlı performansta eşlik eden müzisyenleri kaliteli bulmadım ya emre yazık oluyor albüme ve sana yüxexes performansı da kötüydü ... ben sesine hayranım daha kaliteli albümler bekliyorum...
beğenip beğenmemek senin elinde.saygı duyulcak bir olay.zevk meselesi.davulzurna demiş ki:emre aydın'ı canlı performans halinde sadece beyaz showda seyrettim.bi daha da dinlemedim.beğenemedim.ısınamadım.çok problemli.
Antibiyotik demiş ki:beğenip beğenmemek senin elinde.saygı duyulcak bir olay.zevk meselesi.davulzurna demiş ki:emre aydın'ı canlı performans halinde sadece beyaz showda seyrettim.bi daha da dinlemedim.beğenemedim.ısınamadım.çok problemli.
nuwanda demiş ki:Abicim eleştiri var, eleştiri var. Adam gitmiş Beyaz Show'daki Canlı Performans'ı beğenmeyip adamı bi daha dinlemek istememiş. Saygı duya duya bir hal olduk artık.
Emre Aydın sevmemek aykırılık değil, aaa bunu herkes seviyor bari ben sevmeyim diye bahane üretmek eziklik. Aykırılık değil.
Beyaz Show'da beğenmedin eee madem bu kadar canlı performans bilgin var TV'deki canlı performansın veriminin gerçeği (iyi yada kötü) yansıtmayacağınıda bilirsin.
Eleştiriye gelemiyorsan yazma diye bişey yok güzel arkadaşım eleştireye cevapları kaldıramayan yazmasın 🙂