dinledim deki $ lerde i olmus 🙂 ama baglantinin azizligi ama forumsuzluk.
olurmu abi dünya kadar reklam parası harcamazsak oraya buraya afiş asmazsak, yazarların poposuna yapışmazsak olurmu hiç. Mümkünmü abi imkanı yok kaliteli müziği hissederim diyor birileri 🙂pink_dreams demiş ki:bu ekonomik şartlarda alacağımız albüm hakkında ufak da olsa bir fikir sahibi olmak bence hiç dekötü bir eylem değil .o yüzden kim ne ders desin nette dinlerim şarkıyı eğer beğenirsem emeğe saygı babında albümüde hiç çekinmeden parasını verip alırım
nuwanda demiş ki:olurmu abi dünya kadar reklam parası harcamazsak oraya buraya afiş asmazsak, yazarların poposuna yapışmazsak olurmu hiç. Mümkünmü abi imkanı yok kaliteli müziği hissederim diyor birileri 🙂pink_dreams demiş ki:bu ekonomik şartlarda alacağımız albüm hakkında ufak da olsa bir fikir sahibi olmak bence hiç dekötü bir eylem değil .o yüzden kim ne ders desin nette dinlerim şarkıyı eğer beğenirsem emeğe saygı babında albümüde hiç çekinmeden parasını verip alırım
İyice coştum neyse 🙂 İşte şarkıyı indirtiyoruz indirtmeyenler utansın 🙂
😀pink_dreams demiş ki:ya arkadaşlar ya benim demek istediğim anlaşılmadı ya da anlatamadım ama herneye özet olarak şunu söylim ozman ben emrenin yeni şarkılarından bir kaçını dinledim ve çok da beğendim.albüm çıkarçıkmazda almayı düşünüyorum.