bincesoy demiş ki:arkadaşlar birisi çocukça bir eleştirme yapmış emrah abiden cevabını alınca da hırs yapıp tutturmuş ben bu adamı haksız çıkaracağım diye, bir zırvalama zinciridir götürüyor.
emrah abi sen yeterince cevaplamışsın pek bir şey söylemeyceğim ama şunu da demeden geçemem:
emre aydın bugüne kadar yaratılmış en etikdışı markadır diyen zaat, emre aydın bir marka değil müzisyendir; yaratılmamıştır hiçbir insan/kurum tarafından çünkü kendi ne dinlemeyi seviyorsa onu söylemiştir; ve en önemlisi burada etikdışı olmayan tek şey sensin ardadaşım; konuştukça battığın için
VAY anasını sayın seyirciler diyerek dikkatleri bu bölgeye çekmek istiyorum emreaydın 3 numarada gözükmek için para vermişmiş öncelikle 4 olarak düzelteyim ayrıca listeyi bi baştan incelemeni rica edeceğim kalite ortadadırr bu liste parayla dönüyorsa eğer 20de 19da olanlar aç sanatçılar demekki paraları o rakamlara yatmiş 😀 sana gülüyorum yaa sadece gülüyorum kendi egolarına göre hissettiğin duyguları burda bi çok insana kabul ettirmeye çalışıyosun işin mi yok yaa emreaydında çok bakardı ben o listde kaçıncıyım diye hani çokta takardı içine sinen bi albüm içine sinen bi klip yaptıktan sonra kralın listesini 😀 sen bu işleri bildiğine göre tamam bi süreliğine kabul edelim para verdiğini be adam senin dinlediin sanatçılar hiç mi bi listede birinci olmadı onlarda para veriyor o zaman bu mantığa göre tamam top 20yede değindin sırada ne var merakla bekliyorumForumdanAtildim demiş ki:bincesoy demiş ki:arkadaşlar birisi çocukça bir eleştirme yapmış emrah abiden cevabını alınca da hırs yapıp tutturmuş ben bu adamı haksız çıkaracağım diye, bir zırvalama zinciridir götürüyor.
emrah abi sen yeterince cevaplamışsın pek bir şey söylemeyceğim ama şunu da demeden geçemem:
emre aydın bugüne kadar yaratılmış en etikdışı markadır diyen zaat, emre aydın bir marka değil müzisyendir; yaratılmamıştır hiçbir insan/kurum tarafından çünkü kendi ne dinlemeyi seviyorsa onu söylemiştir; ve en önemlisi burada etikdışı olmayan tek şey sensin ardadaşım; konuştukça battığın için
sen kimle konuştuğunu bil önce , burada emre aydın paso pohpohlanmayacak. ve kişisel hakaretle bir yere varacak embesillerse emreaydın MARKASININ HEDEF KİTLESİ benden sittin sene uzak olsun. Üslubunuzu düzeltin. Bakın bu iş çığrından tabii ki çıkamaz. Çünkü ben hayal dünyamda bu adamları mafya olarak görüyorum. Boşverin Git klibini dinleyin ve nuwanda'ya sorun acaba Kral TV'ye ne kadar para vermişler listede 3. sırada gözükmek için. Ben biliyorum ki Kral Tv listede ilk 3 için her zaman para alır. Çünkü ben de bu sektörün içerisindeyim. Direc-t'de bir zamanlar SMSLERINIZLE o listede bir hafta birinci kalmıştı. Bana martaval okumayın ya. Gözü kapalı binlerce insan var kandırmaya ve kişisel hakaretlerinizle sizden olmayanlara saldırmaya devam edin. Gerçekten kazandığınız para helal hoş olsun bu insanlar var olduğu sürece.
ForumdanAtildim demiş ki:Şimdi Tan denen popçunun o listede birinci olmasıyla arkasında Abacı Group gibi bir devin bulunması hiç ilişiklenmiyor di mi kafanızda ? Ayrıca 10 mesajın altındaki nickler bana birşey yazmasın. Kaale almıyorum.