Kendi üstüme alınma sebebim,senin bu düşüncelere karşı söylemiş oldukların ve bunları söyleyen olarak, birinin de ortaya atılması gereğiydi.yener demiş ki:DEJ-A demiş ki:🙂 Onun başarılı olup olmadığı tartışılmıyor burda,keşke bende tartışsam ama sizlerde bir mesajımın üstüne hücuma geçiceğinize adamın müziğini , yaptıklarını anlatabilirsiniz.yener demiş ki:'meyve veren ağaç taşlanırmış' diye güzel bir atasözümüz var.adam yaptığı işlerde başarılı olduğu için eleştiriliyor.
ister sevin ister sevmeyin ama lütfen çoçukca kavgalardan kaçının ve herkese saygı göstermeyi öğrenin...
Ayrıca başarılı veya değil ( aldığı ödüller kendi kitlesinde başarılı oldugunu gösterir ) ama emre aydın şuan için rock statüsünde.Ben rock yapmıyor dedim,siz çıktınız ne fark eder dediniz.Ama biz bu adamın başlığına eğer türk rock bölümünden giiyor isek,bunda bir yanlışlık var.Ve o yanlışlık forum yöneticilerinde mi yoksa Emre Aydın ın yaptığı müzik türünü rahatlıkla söyleyip,nedenleri ile açıklayabilecelk insan bulunamamasımı.
Neyse buna cevap verecek insan bulmak galiba zor olacağından devam edin Emre Aydın dan.
aslına bakarsan senle veya herhangi bir kullancı için yazılmış birşey değildi,üstüne alınmana şaşırdım.ben bu başlığın genel gidişatı için söylemiştim...
müziği 'rock' veya 'rock değil' diye belli kalıplara sokmak hatalı bir düşünce diye düşünmekteyim.
peki ' emre aydın rock müzik yapmıyor' diyorsun,seni bu kanıya yönelten seyin ne olduğunu söylersen belki daha sağlıklı tartışabiliriz...
Müzik rock veya değil gibi kalıplara sokmak yanlış falanda değildir.Şuan bir rock sitesindesin ve kendisini rock yapıyorum diyerek tanımlayan bir kişiyi tartışıyorsun ( veya fanları ) Ama rock müziğin ayrı bir boyutu vardır özellikle pop müziğe oranla.Ayrı bir işlevi vardır.Bu ayrım yapılmalıdır ve ben buyum diyen adama kendimize göre olan doğruyu belirtme fırsatını kendimizde bulmalıyız.
Bana göre neden değil,çok basit bir sorudur bu.Rock müziğin fonksiyonları vardır ve Emre Aydın bunlara uymuyor.Popüler müzik katılımlı bir rock ! anlayışı çerçevesinde müziğine yön veren bir insan.Ve bu tip düşüncelere sahip insanlar sebebiyle pop-rock adı altında saçma sapan türler,akımlar oluşmaya başlıyor.Karşı olduğumuz bu.Popüler müzik le rock müzik ayrımı yapılmalıdır.Bu 2 si harman yapılamaz,yapılmamalıdır.