Clickboy demiş ki:
hande_sh demiş ki:
Kabul buyurmak lazımdır şimdi emreaydın "Afili Yalnızlık" albümü iyi bir albümdür. Bu bir yılın sonrasında su götürmez bir gerçektir. Şimdi itirazı olanlar bir el kaldırsın görmek istiyorum!
El kaldırıyorum...
İtirazım var... Afilli Yanlızlık
bana göre iyi bir albüm değildir. Hatta kötü bir albümdür. Bu benim fikrim olduğu için de kimse de birşey diyemez...
Ayrıca Tatar ramazan edasında "kimmiş lan afilli yanlızlığı sevmeyen?" tarzı laflar sarfadip, seviyenizi düşürmeniz yetmiyormuş gibi kendinizi gülünç duruma düşürüyorsunuz onun da farkında olunuz...
Sevgiler...
Sana gore iyi olmamasi, iyi oldugu gercegini degistirmez.
Iyi oldugunu tek bir birey degil, topluluklar belirler.
Ha bu topluluklar Ajdar da dinledi dersen, onu nasil dinledi derim ben de.
130 konserden bahsediyoruz, itirazi olan var mi
cok ciddi bir album satisindan bahsediyoruz, itirazi olan var mi
heryerde olmayacak bir fan site uyesinden bahsediyoruz, itirazi olan var mi
kimin ve niye verdigi hic umrumda degil, bu kadar insan bu kadar vatandas destekledi diye verildigi de asikarken ustelik bunu sizin gormezden gelmenize de saygi duyarak ama ortada oldugu icin soyluyoru, bakin bir iki degil onlarca odulu aldi bu adam itirazi olan var mi
bir magazin sitesinde haberi cikti yalan yanlis, bunun ustune gidip cok guzel reklam malzemesi yapardi di mi, yaptilar sahidim. yapmadi, itirazi olan var mi
sebnem donmez ile ben uc klip ceksem yetmis defa iliski yasiyorlar haberi cikardi, deli gibide gundemde dururudum, oldu mu yaptirildi mi, yaptirilmadi. itirazi olan var mi.
peki sayfalar dolusu tartistigimiz bu adam simitci mi ee neyi tartisiyoruz albumu, neden cunku basarmis yada basarisini kabul etmesek dahi bize batmis. itirazi olan var mi, mutlaka olacka ve bu da basarisini kanitladiginin bir gostergesi olacak.
Olaya suradan yaklasin, MEDS albumu iyi bir albumdur ama ev arkadasim hic sevmedi, onun sevmedigi bir albuimdur ama iyi albumdur. umarim anlatabilmisimdir. ne kimseyi savunacak, ne de kimseye saldiracak degilim, sayfalarca sustum lakin araya girilmesi gerekiyor diye dusundum umarim yanlis anlasilmayiz her konuda oldugu gibi.
Gelelim bu bitmek tukenmek bilmeyen magazin iddalarina, sahneye alkokllu hatta esrar eroin hashas kokain alip cikiyor iddalarina.
Magazinel bir olay`in ustune gitmesenizde gelir sizi bulur ancak magazin degeri tasimayan bir olaya itiraz ederseniz siz onu magazinsel bir hale sokarsiniz, kimse salak degil. o sitenin amacini anlamakta zor degil, olcun ve siz tartin.
Alkol, esrar, eroin meselesi de nerden ciktiysa anlamis degilim. neymis bir konserde ayakta duramayacak kadar icmis falan. Simdi eskiden emre neden hareketsiz duruyor derlerdi adam sahnede durdurak bilmeden dolanmaya baslayinca da ulan bu hap atiyodur masallari cikti. arkadaslar emreaydin in konserlerine mumkun mertebe kardesi ve ailesi gelir, sizin ailenizle munasebetinizi bilmem ama ailesinin onunde bira sisesi bile acamaz. HAAAAA gunluk hayatinda, ailesi olmadan bira turu 70 tane icsen bir tek sik sik iseten efes, marmara, miller falan iciyordur zaten helali hos olsun, yarasin
😀 diger maddelerinde yanindan gecmemistir, bende bunlari emreaydin in web sitesinin webmasteri sifatiyla yaziyorsam onun bir calisani vs si degilimdir, bilenler bilir, kardesimdir.
Sevgiler bizden
Not = i harfini mecburen kullandim cunku klavyemde turkce karakter yok kusura bakilmasin ve bazi kelimeler yanlis anlasilmasin
😀