En Güzel Signature Seri Gitarlar

59028759.jpg
41138816.jpg

usamldimerfh.jpg

joe%20pass.jpg
CIMG7774.jpg

Aslında 14 yaşında iken alıcağım ilk gitar olucaktı. Müzik hayatımı değiştiren yegane şeydir. O zamanlar Antalya-Seleklerde Akdeniz müzik diye bir yerde bulmuştum bu gül tanesini. Solağım tabi. Zar zor gitar buluyoruz,bir de yaş ufak. Annemle dükkana girdim. Vitrinde gözüme çarpmıştı,heyecanla girmiştim. Salaklık bende tabi,çocuğuz. Adamlar saz bağlama filan satıyor normalde. Bir alman rehin bıraktı dediler de inanmadım. Çalıntıydı muhtemelen. Birde ibanez les paul solak vardı (çok ilginç bişiydi,natureldi ve headstockta sedeften çiçek gibi bişi vardı.Çokta güzeldi.). Aynı almandan 😉 sözüm ona. Ama o sorunluydu jak girişinden. Yalvardım adama bunu satması için. Dükkanda gitardan anlayan elemanını bekledi. Fiyatını bilmiyordu. Ucuza satmıyım diye tabi. Hardcase sende kalsın hocam şunu ver yeter filan derken bizim valide kızdı. Çıktık ordan. Bor müzikten bir cort x2 almıştık. 6-7 sene geçti ama hala bu gitarı arıyorum.

İçimde hala yara.

herhalde bu konuda hiçbir gitar jem in eline su dökemez netekim yıllardır satar durur 50 çeşit modeliyle.

Richie Kotzen Tele hoştur.

A2201626.jpg

michale angelo batio nun dean ıda acayip afilli bir gitar.

Dean%20MAB1%20L.jpg

musicman jpx ben sevmesemde süper bir gitar kabul etmeli.

index_jpx.jpg

bunuda tunelde görmüştüm müthiş bir boyası var lightning sky ile yarışır yani o kadar.

p2_ucarc51lp_so.jpg

yukarıda bahsedilmiş ama en beğendiğim signature gitarlar jackson adrian smith ve ibanez js2400 almak nasip olurmu acep 😛

Of yarabbi, ben bu gitarı daha önce neden görmedim? Hemen alalım edelim diye araştırdım da, Ibanez'in Los Angeles Custom Shop'ında yaptırmak mümkünmüş, o da sadece endorserlara hizmet veriyormuş, artık ya aynısından yapacağım ya da Ibanez endorserı birini ayarlayacağım(yersen😛 ). Ok yaydan çıktı, bu gitarın aynısına sahip olmalıyım!

3836593775_fa5eb70cea.webp

3836592371_0f8ee2e25b.webp

Of yarabbi, ben bu gitarı daha önce neden görmedim? Hemen alalım edelim diye araştırdım da, Ibanez'in Los Angeles Custom Shop'ında yaptırmak mümkünmüş, o da sadece endorserlara hizmet veriyormuş, artık ya aynısından yapacağım ya da Ibanez endorserı birini ayarlayacağım(yersen😛 ). Ok yaydan çıktı, bu gitarın aynısına sahip olmalıyım!

3836593775_fa5eb70cea.webp

3836592371_0f8ee2e25b.webp

Xiphos dimi bu? Ibanez bunu Muhammet Suicmez icin yapti diye hatirliyorum. Sonra da production gitar haline geldi.

Evet Xiphos ancak bu eleman yani Oli Herbert için yapılan modeli ilk kez gördüm ve hayran kaldım, standart Xiphoslar'ı sevmiyorum. Araştırdığım kadarıyla Los Angeles Custom Shop'ta yapılmış. Fixed köprü, 3 parça sap, inlaysiz fretboard, tek potans ile normal xiphoslar'dan oldukça farklı.

Geri