Evet stratla canlı calmıslıgı var 🙂Marty Friedman nın eline ne versen çalıyor.. Megadeth in bazı kayıtlarında tele ve strat kullandığını hatırlıyorum.Marty Signature olayına karşıyım adama 12 telli versen de çalıyor ama ben çalamam 😀
Buyrunuz 🙂şu making of Youthanasia videoların birinde görmüştüm sanırım.Youtube da part 1/8 filan diye var izleyenler hatırlar. Sanırım train of consequences solosunda kullanmışlığı vardı. Live videosu görmedim.
dostum nerde hani maple 🙂 abanoz sap kullanılır zak w. signature'larda. zaten renginden belli maple olmadığı. sapın arkasından falanmı bahsediyosun anlamadım?
Bildiğim kadarıyla o Zakk'in bizzat kendisi yaptığı/yaptırdığı orijinal gitarı. 80lerden kalan videolarda bile o gitarı görebilirsin. 1980 küsür model bir Custom olmalı o, maple saplı olanlardan.
Tüm ZW Signature LP Customların maple saplı olmasının nedeni bizzat o alet yani 🙂
konu ile alakasız.. zw nin maple tuşeli modeli de vardı galiba siyah block inlay lı? ben mi karıştırdım??
Buyrunuz 🙂
Ben çok şaşırmıştım görünce.Friedman fanatiği birisiyim bunu gordukten sonra dedım kı"marty'nın degısımı megadethdeyken baslamıs".Gerçekten ilginç bir konsermiş, hem jimy de grassolu hemde marty' li, hemde martyide ilk defa stratla görüyorum.