En Güzel Signature Seri Gitarlar

şu making of Youthanasia videoların birinde görmüştüm sanırım.Youtube da part 1/8 filan diye var izleyenler hatırlar. Sanırım train of consequences solosunda kullanmışlığı vardı. Live videosu görmedim.

Bildiğim kadarıyla o Zakk'in bizzat kendisi yaptığı/yaptırdığı orijinal gitarı. 80lerden kalan videolarda bile o gitarı görebilirsin. 1980 küsür model bir Custom olmalı o, maple saplı olanlardan.

Tüm ZW Signature LP Customların maple saplı olmasının nedeni bizzat o alet yani 🙂

dostum nerde hani maple 🙂 abanoz sap kullanılır zak w. signature'larda. zaten renginden belli maple olmadığı. sapın arkasından falanmı bahsediyosun anlamadım?

Bildiğim kadarıyla o Zakk'in bizzat kendisi yaptığı/yaptırdığı orijinal gitarı. 80lerden kalan videolarda bile o gitarı görebilirsin. 1980 küsür model bir Custom olmalı o, maple saplı olanlardan.

Tüm ZW Signature LP Customların maple saplı olmasının nedeni bizzat o alet yani 🙂

Maple tuşeli demiyor, maple saplı diyor.

479730_464033823646235_789799594_n.jpg

konu ile alakasız.. zw nin maple tuşeli modeli de vardı galiba siyah block inlay lı? ben mi karıştırdım??

Var var. Ben de öyle yeşil siyah gövdeli, maple tuşeli istisnai bir ZW modeli hatırlıyorum. İlk gördüğümde göz aşinalığı olmadığından herhalde, o model garibime de gitmişti hatta.

EDIT: Geç farkettim, tugberkozdemir in astığı resimde görünüyormuş zaten 🙂

schecter_286.webp

SCHECTER Jeff Loomis JLV-6 FR
En güzeli demek iddaalı olur sanırım, ama iyi alet yapmışlar. Hoş paylaşıldımı bilmiyorumda buda benden olsun.

Geri