teeey olmayana alaka kurulmazki. bu gibi sektörler tepeden yönetilip teşfik edilebilir.zapin demiş ki:alaka kur o zaman belese bekleme ok dostum
goradan mı bahsediyosun?zapin demiş ki:gulmek ıcın gıdılmez tamam gulersın ama bı ıncele bakalım nasıl kareler
tek gora degıl dıger komık sayılan fılmlerden de hatta korku fılmlerınden debuzz demiş ki:goradan mı bahsediyosun?zapin demiş ki:gulmek ıcın gıdılmez tamam gulersın ama bı ıncele bakalım nasıl kareler
haklısın aslında bi topluluk hakettiği hizmeti hakettiği ürünü alıyor işte. bu kadar basit.buzz demiş ki:bol miktarda küfür var türk milletini güldürmek için yeterli 😀
bizim millet küfürden anlar ama olcak olcak her seyın bası saglık ve egıtımBerotomanya demiş ki:haklısın aslında bi topluluk hakettiği hizmeti hakettiği ürünü alıyor işte. bu kadar basit.buzz demiş ki:bol miktarda küfür var türk milletini güldürmek için yeterli 😀
izlemedim.bir ricam var gittiginiz turk filmlerini yazar mısınız yorumlarıylabuzz demiş ki:ampul hastası 🙂
bu arada yazı turayı izleyen var mı aranızda?
ben çok beğendim o filmi o bütçeyle bayağ başarılı olmuş
kararlarında kesın olman dılegıyle...selametle.Berotomanya demiş ki:ben gitmiycem. en son goraya gittim hayal kırıklığı oldu ondan sonra da bu kararı aldım.