EN İYİ BAŞLANGIÇ GİTARI?

• Konuyu açan Konuyu açan Giz.~
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ben ibanez ile başlamıştım. fiyat/performans olarak başarılı gitarları var. ilk gitarını haşat edeceğin için çok pahalı bir modelle başlamanı önermem. ister istemez ilk gitarında pek çok şeyi yanlış yapacaksın.

ben ibanez ile başlamıştım. fiyat/performans olarak başarılı gitarları var. ilk gitarını haşat edeceğin için çok pahalı bir modelle başlamanı önermem. ister istemez ilk gitarında pek çok şeyi yanlış yapacaksın.
Şu ilk gitarı haşat etme muhabbeti hep garibime gidiyor.İlk araba gibi vura vura öğreneceğin bir şey değil ki nasıl haşat edelim gitarı ? Ben ilk gitarımı sıfır schecter hellraiser c1 almıştım gül gibi bebek gibi baktım.

Şu ilk gitarı haşat etme muhabbeti hep garibime gidiyor.İlk araba gibi vura vura öğreneceğin bir şey değil ki nasıl haşat edelim gitarı ? Ben ilk gitarımı sıfır schecter hellraiser c1 almıştım gül gibi bebek gibi baktım.
99-00'de aldığım klasik gitarım da, 2003'te aldığım elektrik gitarım da duruyor. Sadece elektrik gitarımı keyfe keder boyadığım ve düzgünce tekrar boyanması gerektiği için demonte olarak duruyor. 😀

haşat etmek için çaba göstermek gerekir veya bakım onarım yaparken bilgisayar monte eden kunduz kadar konuya alakasız olman gerekir... nasılsa haşat olur diye seni çalmaktan soğutacak saçma sapan şeyler alma

Geri