Dream Theater - Voices
Born of Osiris - Devastate
Nick Johnston - Silver Tounged Devil
Born of Osiris - Devastate
Nick Johnston - Silver Tounged Devil
Hangi açıdan değerlendirmek isterseniz, zaten çok öznel bir soru. Bu denli farklı cevaplar gelmesi çok güzel 🤘Teknik açıdan mı yoksa beğeni açısından mı anlamamakla beraber sevdiklerim : Cryin' - Satriani / Before we go , Life Is A Lady - Santana / Lenny - SRV
Metallica ONE Kirk Hammet solo. Tüm zamanların en iyi solosu
Jimi Hendrix All Alon Watchtower
Led Zeppeli Stairway to Heaven
Bu başlık agresif ve kibirli insan turnusolu galiba. Adam Kirk Hammett, Hendrix ve Page'e ait sololar paylaştığı için müzik cahiliyim diye bağırıyor demek ki. Neyse yea ben underground takılıyorum kimse bilmiyor benim dinlediklerimi herkes müzik cahili solo dediğin budur“Ben bir müzik cahiliyim” demenin alternatif yolları.
Bu başlık agresif ve kibirli insan turnusolu galiba. Adam Kirk Hammett, Hendrix ve Page'e ait sololar paylaştığı için müzik cahiliyim diye bağırıyor demek ki. Neyse yea ben underground takılıyorum kimse bilmiyor benim dinlediklerimi herkes müzik cahili solo dediğin budur
Müzik otoritelerinin kabul ettiği dünyanın en iyi solosunu yazan Kürk hamit artık o soloyu çalamıyor 😁Hayır hayır, anlamadın ki kardeşim. Arkadaş demiş ki kirk hammetin solosu tüm zamanların en iyi solosu. (Olabilir sence öyledir doğrudur) Bir sonraki postta da üzerine basa basa “ben demiyorum müzik otoriteleri böyle kabul etmiş hebele hübele devam etmiş. Hiçbir müzik otoritesi “ Kürt hamitin soloları tüm zamanların en iyileri” demez.
Sizin alıntıladığınız mesajdan ve cevaptan bunu anladım. Ayrıca tavrınız yine de agresif. Müzik otoritesi vs. şöyle böyle dese bile çok öznel bir yaklaşım bu katılıyorum. Herkes başlık altına sevdiği işleri yazsa, birileri bunlara beğeniyorum, birileri beğenmiyorum dese olay bitecek zaten. Niye her başlık altında bir tartışma ortamı oluşturma çabasında bazı kişiler. AyrıcaHayır hayır, anlamadın ki kardeşim. Arkadaş demiş ki kirk hammetin solosu tüm zamanların en iyi solosu. (Olabilir sence öyledir doğrudur) Bir sonraki postta da üzerine basa basa “ben demiyorum müzik otoriteleri böyle kabul etmiş hebele hübele devam etmiş. Hiçbir müzik otoritesi “ Kürt hamitin soloları tüm zamanların en iyileri” demez.
Kürt hamit
Bu da dünyanın değer verdiği bir gitaristi tiye alma biçimi mi? Duyar vs kasmıyorum yanlış anlamayın. Kişiler üzerine konuşup tartışmak istiyorsak önce üzerine konuştuğumuz kişilikleri ciddiye almamız lazım.Kürk hamit
Yok abi kimsenin birşeyle uğraştığı falan yok. Anlama kapasitesi gelişmemiş insan tiplemeleri maalesef her toplumun içerisinde var. Yani nasıl ifade edeyim. Bak güncel bir örnek vereyim.Nedir bu kirk ve dumanın bu forumdan çektiği 😂😂😂
Hocam yazıklarınıza belli bir yere katılıyorum belli bir yere katılmıyorum sorun bu değil Yalnız örneğiniz sizce de tekrar okuyunca oldukça saçma ve alakasız olmamış mı?Açıklama ya da yanıtlama beklemiyorum.Sadece bana öyle geldi.Yok abi kimsenin birşeyle uğraştığı falan yok. Anlama kapasitesi gelişmemiş insan tiplemeleri maalesef her toplumun içerisinde var. Yani nasıl ifade edeyim. Bak güncel bir örnek vereyim.
Son içişleri bakanlığı genelgesi ile marketlerde çok afedersiniz ama Genç hanım kızlarımızın ve kadınlarımızın özelinde kullanılan bir hijyen ürünü olan ped satışını yasaklayan zihniyet ile bu arkadaşlar aynı zihniyet. Herşeyi ben bilirim ama aslında bir şey bilmiyorum demenin başka türlüsü.