off yukardaki ilk ikisi muhtesem bence.malesef solaklarini bulmasi da bir o kadar güc
Ya bu gitarı geçen favorilere atmıştım, daha deneyemeden alınmış 😒Fender Limited Edition Player II Advanced Telecaster HH EB - Ferrari Yellow
Hayatta ne Fender ne de Tele severim ama bu acayip güzel göründü gözüme
178042 eklentisini görüntüle
Güzel gitarmış üzüldüm, kaçmış.Ya bu gitarı geçen favorilere atmıştım, daha deneyemeden alınmış 😒
Fender'den beklenmeyecek bi spec kombinasyonu var gitarın, Seymour'lar, 12 inch radius, modern C sap... Alana hayırlı olsun diyip geçmek lazım 😄Güzel gitarmış üzüldüm, kaçmış.
Nerede gördünüz? Sarı site değildir herhalde, yeni bir model bu, çıkalı 2 ay anca oldu.Ya bu gitarı geçen favorilere atmıştım, daha deneyemeden alınmış 😒
Zuhal web sitesinde görmüştüm abi. Arkadaşımla çok beğenmiştik, Ankara'ya ya da Adana'ya gelmesini bekliyorduk denemek için. Direkt siparişle almışlar herhalde, mağaza stoklarında bulunmuyor diyordu çünkü.Nerede gördünüz? Sarı site değildir herhalde, yeni bir model bu, çıkalı 2 ay anca oldu.
Biraz pahalı ama, 1150-1200 Euro civarında. Normalde player serisi 800 euro civarı.
Bu esnada yeni seri American Professional 2ye paslanmaz çelik fret gelmiş 🤌
Ne fiyata satışa sundular acaba?Zuhal web sitesinde görmüştüm abi. Arkadaşımla çok beğenmiştik, Ankara'ya ya da Adana'ya gelmesini bekliyorduk denemek için. Direkt siparişle almışlar herhalde, mağaza stoklarında bulunmuyor diyordu çünkü.
İkinci el USA Fender parası, ama bu speclerde USA bulmak imkansıza yakın.Ne fiyata satışa sundular acaba?
Yurtdışı fiyatı bile epey yüksek, Mexico Fender için. Birkaç aya fiyatı düşerse güzel olur.
Buldum ilamı, 62400 TL
Fender Limited Edition Player II Advanced Telecaster HH Abanoz Klavye Ferrari Yellow Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
Fender Limited Edition Player II Advanced Telecaster HH Abanoz Klavye Ferrari Yellow Elektro Gitar, FENDER ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.www.zuhalmuzik.com