Konuya gel 😂🤣
Abartı ilanlar başlığında da bolca dile getirdiğinize göre forumdaki içeriklerden oldukça şikayetçisiniz. Siz daha dile gelir, faydalı içerikler sunarsanız üzerine konuşalım derim.
Konuya gel 😂🤣
burası forum. İnsanlar burada müzik ile alakalı öğrenmeye öğretmeye yönelik içerikler üretmeli. Ne yani en son hangi şarkıda Tel kopardınız nedir arkadaş... birde ciddi ciddi cevap yazan kitle varAbartı ilanlar başlığında da bolca dile getirdiğinize göre forumdaki içeriklerden oldukça şikayetçisiniz. Siz daha dile gelir, faydalı içerikler sunarsanız üzerine konuşalım derim.
Geldim hocam buyrun 🙂 Hep kavga mı edelim istiyorsunuz? Anlamadım ki...Konuya gel 😂🤣
Hep öğrenme değil, vakit geçirmeye yönelik şeyler de paylaşılabilir, evet burası forum. Konudan hoşlanmadıysanız yazmayın ve takip etmeyin.burası forum. İnsanlar burada müzik ile alakalı öğrenmeye öğretmeye yönelik içerikler üretmeli. Ne yani en son hangi şarkıda Tel kopardınız nedir arkadaş... birde ciddi ciddi cevap yazan kitle var
burası forum. İnsanlar burada müzik ile alakalı öğrenmeye öğretmeye yönelik içerikler üretmeli. Ne yani en son hangi şarkıda Tel kopardınız nedir arkadaş... birde ciddi ciddi cevap yazan kitle var
Lafa gel, konunun geleceği yer kullanılan markanın kopmaya yatkınlığıymış. 🤪🤪🤣😂 direk o konuyu açın o zaman 🧐Kesinlikle burası ‘forum’ ve forumun kuralları el verdiğince müzik ile ilgili şeyler üzerine konuşabiliyoruz. Bu konu parça çalışırken tel koparanların yazması için var. Klavyede gezinirken hiç tel koparmayan biri de rastlayıp feyiz alabilir. Sonuçta konunun geleceği yer tellerin gerginlik standartları, kullanılan markanın kopmaya yatkınlığı, hangi gitar sanatçısının hangi parçasının neresinde full bend ya da 1.5 nota bend kullandığı gibi konular.
Tabi buradan anlıyorum ki “öğrenmek ve öğretmek” gibi kavramlar da diğer her şey gibi göreceli. Öğrenmek isteyen insan her zaman öğreniyor. Siz öyle bir tepki göstermişsiniz ki, sanarsın gitar teli değil de Aleyna tilki’nin dondurma reklamı için konu açılmış.
burası forum. İnsanlar burada müzik ile alakalı öğrenmeye öğretmeye yönelik içerikler üretmeli. Ne yani en son hangi şarkıda Tel kopardınız nedir arkadaş... birde ciddi ciddi cevap yazan kitle var
şişşşşt sakin ol şampiyon. yeri gelir adam ciddi ciddi soru sorar forumda konusuldu daha önce aratırsan bulursun yazarsınız, yeri gelir burası forum olur herkes istediğini yazar olur sohbet yeri olur. Hadi ordan zevzek seni. Birader mirader hayırdır? Üslübuna dikkat etSen kimsin birader, forum zabıtası mısın? İlgini çekmeyen yere yazmazsın, olur biter, hadsizlik yapma.
Burası müzikle uğraşan insanların bir araya gelip de müzik üzerine (ve hatta müzik dışı) sohbet edebileceği bir oluşumdur. Konuşulan şey eğitici olmak zorunda da değil.
şişşşşt sakin ol şampiyon. yeri gelir adam ciddi ciddi soru sorar forumda konusuldu daha önce aratırsan bulursun yazarsınız, yeri gelir burası forum olur herkes istediğini yazar olur sohbet yeri olur. Hadi ordan zevzek seni. Birader mirader hayırdır? Üslübuna dikkat et
🤪🤪🤪🤪🤪 üslubu en başta bozan sensin. Ergen gibi kavgaya meyiilli olanda sensin. Akşam kamyonmu devirdinde bu sinir harbini yaşıyorsun. Çocuk gibi benimle dalaşma. Sende aç bir başlık Penasını kimler kaybediyor diye Kendine gel.Zevzek mi? Hakaret ettiği mesajda karşısındakini üslubuna dikkat etsin diye uyaran barzoya bak sen hele. Ağzını topla, haddini bil terbiyesiz herif.
🤪🤪🤪🤪🤪 üslubu en başta bozan sensin. Ergen gibi kavgaya meyiilli olanda sensin. Akşam kamyonmu devirdinde bu sinir harbini yaşıyorsun. Çocuk gibi benimle dalaşma. Sende aç bir başlık Penasını kimler kaybediyor diye Kendine gel.
bende yakında birbirine arka çıkan adamlar diye başlık açıcam. Bu sözü çok tuttum bu forumda🤣🤣🤣😂😂😂
hahahahaha sesli gülüyorum cidden. 🤣😂😅🤪 Hay sen çok yaşa emi......Kamyon devirmiş olsam bunun psikolojik olarak gerginlik değil rahatlama getireceğini bilmemeyi geçtim,
Hocam boş ver. Arkadaşa cevap verdikçe forum üyeleri Hasan Cihat'a, arkadaş da Poncikcik'e dönüşüyor. Hiç gerek yok.@LesPaul335 Ya sen ne boş bir adamsın
siz neden rahatsız oldunuz beyefendi?@LesPaul335 Ya sen ne boş bir adamsın
@LesPaul335 Ya sen ne boş bir adamsın
Forumla okul arasındaki farkı araştırın derim🙂 Ufkunuzu ciddi anlamda açacaktır.burası forum. İnsanlar burada müzik ile alakalı öğrenmeye öğretmeye yönelik içerikler üretmeli. Ne yani en son hangi şarkıda Tel kopardınız nedir arkadaş... birde ciddi ciddi cevap yazan kitle var
Alkışlıyorum günün en anlamsız yorumu senden geldi. kamyon muhabbeti, boş adam muhabbetine güldüm ama senin bu yazdığına gülemiyorum sadece bu emojiyi kullanacağım 😕 Çünkü özlü söz söylemeye çalışıp anlamsız bir cümle ifadesi çıkarmak bu olsa gerek,. Okul ne alaka şimdi? Bu başlığın okulla alakası ne? Nasıl bir gençlik bu yahu savuna durdukları şeye bakın. Kime ne faydası var ?Forumla okul arasındaki farkı araştırın derim🙂 Ufkunuzu ciddi anlamda açacaktır.