Kim gitar çalamıyorum parmaklarım büyük derse AHA bu adamı göstereceksin 😁 😁 😁Christone Kingfish Ingram
Kendisi Youtube mecrası içerisinde de bana kalırsa underrated kalıyordu.Anlatım biçimi,özgünlüğü ve mizah kalitesi olarak müzik camiasında çıtayı yukarılara taşıyordu fakat sonrasında çok devam etmedi sanırsam.Türk olarak aklımda net tek bir isim var.
Gönenç Kayaaltı.
Albümünü tanıttığını bu forumda görmüştüm. Çok yaratıcı ve teknik olarak kocaman bir adam. Benim gözlemlediğim kadarıyla tekniği iyi sayılabilecek profesyonel Türk gitaristlerin çoğunun bildiği ya da bilmezden geldiği birisi.
Socially Awkward albümünü incelerseniz hak verebilirsiniz.
Herkese merhaba,
Ben Gönenç Kayaaltı; İstanbul'da ikamet eden, gitarist ve prodüktörüm.
Kayıtlarını ve prodüksiyonunu Hazar Kayaaltı ile kendi stüdyomuzda yaptığımız, tüm besteleri bana ait, enstrümantal rock/progressive rock tarzındaki ilk albümüm "Socially Awkward" tüm dijital platformlarda yayınlanmış bulunmaktadır. Spotify ve iTunes linklerini aşağıda paylaşıyorum.
Fikirlerinizi, yorumlarınızı, olası sorularınızı esirgemeyin lütfen 🙂
Album Görseli:
![]()
Mix: Hazar Kayaaltı & Ömür Göğüş
Mastering: Brett Caldas-Lima
Edit: Bukle Naz Acar
Album Artwork: Gençay Aytekin...
- Takuyamani
- Yanıt: 17
- Forum: Müziğini Tanıt!
Shawn Lane Türkiye şubesiydi... Öldü mü yaşıyor mu belirsizlik içerisinde şuan.Türk olarak aklımda net tek bir isim var.
Gönenç Kayaaltı.
Albümünü tanıttığını bu forumda görmüştüm. Çok yaratıcı ve teknik olarak kocaman bir adam. Benim gözlemlediğim kadarıyla tekniği iyi sayılabilecek profesyonel Türk gitaristlerin çoğunun bildiği ya da bilmezden geldiği birisi.
Socially Awkward albümünü incelerseniz hak verebilirsiniz.
Herkese merhaba,
Ben Gönenç Kayaaltı; İstanbul'da ikamet eden, gitarist ve prodüktörüm.
Kayıtlarını ve prodüksiyonunu Hazar Kayaaltı ile kendi stüdyomuzda yaptığımız, tüm besteleri bana ait, enstrümantal rock/progressive rock tarzındaki ilk albümüm "Socially Awkward" tüm dijital platformlarda yayınlanmış bulunmaktadır. Spotify ve iTunes linklerini aşağıda paylaşıyorum.
Fikirlerinizi, yorumlarınızı, olası sorularınızı esirgemeyin lütfen 🙂
Album Görseli:
![]()
Mix: Hazar Kayaaltı & Ömür Göğüş
Mastering: Brett Caldas-Lima
Edit: Bukle Naz Acar
Album Artwork: Gençay Aytekin...
- Takuyamani
- Yanıt: 17
- Forum: Müziğini Tanıt!