- Takasa
- Açık
- Fiyat
- 35000
- Para Birimi
- TL
Kafa kabin çok temiz kullanılmıştır, evimden hiç çıkmadı, herhangi bir teknik sorunu yoktur. Uzun zamandır müzikle ilgilenmiyordum, bu sebeple kullanmaktan çok dekoratif olarak bir köşede durmuştur. Ev gitaristleri için hayat kurtarıcı olan Power Soak özelliği vardır. 1W, 5W, 15W arasında istenilen ses seviyesine göre ayarlanabilir. Ben genellikle akşam çalmaya vakit bulabildiğimden çoğunlukla 1W modunda kullandım. Üzerinde 2 adet EL84 poweramp lambası, 1 adet de ECC83 preamp lambası var. Lambalar orijinal, Engl logolu. Çok az kullanıldığından kondisyonları iyi durumda.
Kabin zaten Gigmaster için set olarak satılan kabin. Celestion G10N-40 hoparlör bulunuyor.
Yanında orijinal Z-4 footswitch bulunmaktadır. Kanal seçimi ve mid boost özelliği footswitch'ten ayarlanabilir. Bu amfiye footswitch bağlantısı için TRS kablosu almanız gerekmekte. Ben footswitch'in yanında gelen 8m'lik orijinal TRS kablosunu da veriyorum.
Kocaeli'de yaşıyorum ancak sık sık İstanbul'a da geliyorum. Eğer uygun yer ve zaman denk gelirse elden teslim için destek olurum.
Ayrı ayrı satmayı düşünmüyorum, takas için bir teklif olursa değerlendiririm. Farklı bir kafa ve kabin aldım, bu sebeple bir kenarda yeni sahibini bekleyecek.
Kabin zaten Gigmaster için set olarak satılan kabin. Celestion G10N-40 hoparlör bulunuyor.
Yanında orijinal Z-4 footswitch bulunmaktadır. Kanal seçimi ve mid boost özelliği footswitch'ten ayarlanabilir. Bu amfiye footswitch bağlantısı için TRS kablosu almanız gerekmekte. Ben footswitch'in yanında gelen 8m'lik orijinal TRS kablosunu da veriyorum.
Kocaeli'de yaşıyorum ancak sık sık İstanbul'a da geliyorum. Eğer uygun yer ve zaman denk gelirse elden teslim için destek olurum.
Ayrı ayrı satmayı düşünmüyorum, takas için bir teklif olursa değerlendiririm. Farklı bir kafa ve kabin aldım, bu sebeple bir kenarda yeni sahibini bekleyecek.