Engl Gigmaster 30 Için Footswitch

Bu model için kullanılabilecek alternatif switch ler mevcut mudur yoksa sadece Engl kullanmak mi gerekir. Artisi eksisi ne olur. Bilen kullanan arkadaşlar fikir verebilirse sevinirim.

Ben gigmaster 30 sahibiyim. FS kullanmiyorum evde durdugu icin. Arkasinda 3 tane footswtich girisi var hepsi standard 1/4 girisle reverb/midboost/clean-lead-gainboost kontrolunu sagliyor. ENGL Z4 footswitch oneriyorlar tabi ama tek kasada multi switch de yaptirilabilir bu ampli icin. Sonucta hepsi on/off yapiyor, cok komplike degil. Atiyorum marshall/ibanez/blackstar gibi amplilerin tekli footswitchleri reverb ve midboostu calistirir. Ikilisi fs'lerin denenmesi sart. Direk calistirmayabiliyorlar her ampliyi ayni sekilde ama basit devre oldugu icin ona da mudahale edilebilir.

Ya benim şöyle bir durumum var. Amfiyi almak icin Ankaraya geldim. Yaşadığım yerde de o tarz bir foot yaptırma şansım yok. Marshall in standart ikili footswitch lerini deneyecegim bugün. Birde Boss un FS 6 si var. Zaten ilk etapta clean/lead geçişini saglasam yeter.

Geri