şimdi anlamadığım bi konu var burda neye göre geyik yapılmayacak ne göre geyik yapılcak veya bu sitenin kurulma amacaı nedir kurudu diğelim kaç kişi amacında kullanıyor foumda msn muabetti olmaz insanlar burda grupla ilgili görüşlerini yazarlar bakarız geçeriz ancak tekrarlıyorum medem burası ciddi bi site neden bukadar geyik yapılıyor veya burasaı gerçekten geyik bi site neden ciddi yazışmalar oluyor zaten bu tür forum siteleri reklam dışında ne işe yarar adamın biri gelcek ben şu gurbu şöle beyendim böle seviyorum veya ben şu grubu sevmiyorum nefret ediyorum şeklinde yazılar yazıyor bu adamın biz samimiyetine nerden inancaz diğre grupların yaptıklarıonı bilmiyorumuyuz mail adresi ile üyülik alıp kendi forumlarına siz mükemmelsiniz güzel müzik yapıyorsunuz hiç bi konserinizi kaçımıyoruz diye yazıyorlar enkazda bu yok enkaz daha samimi kimsede gruplara yazılan iyi dileklere veya kötü dileklere inanamasın samimiyet yok ankaz burda olsa ne olcak olmasa ne olcak
belki çok iyi müzik yapıyorum belki berbat yapıyorum ama admın biri gelip kötüsünüz dediği zaman işimzi iyi yapsdak bile insanlar tarafından ön yargı görüyoruz ama kötü ypıda pfpflansak bi tarafımız kalkar o yüzden buraya gelipte froum kuralıdır felandır filandır yazamayın burda ciddi bişe yok hadi eyw
yonetici notu:şikayet yada eleştirileriniz buraya yazabilirsiniz . . .
http://www.turkrock.com/forum10.html