G
valla doğru , sanatçı ruhlu adamlar... umarım okulda bir konser organizyonu olur da , ephesos u okulca izleyip eğleniriz :seytanIbanezRB demiş ki:EE ne de olsa GSF de çıkmış gelmişler,sanatçı ruhlu bu adamlar...
var ya seni çok kıskanıyorum yaaa... ben de istiyoruuummEbenezer demiş ki:Nıhahahah zaten tüm amacım buydu.Artık Ibanezimi de aldım gelsin Change of Seasons gitsin Mirror-Lie.Walla daha sahnede deneme fırsatım olmadı ama GT-8 ile deli bir kombinasyon olacak kanaatindeyim 😉 Saolun bu arada öpüyorum
ya biara gsf konseri verme fikrimiz var da ne zaman olur kimbilir :? evet resim katında yakın bi zamanda ufak konserimsi bişey olabilir de asıl kafamızdaki konser büyük ihtimal bahar aylarında açıkhavada olur.ki olunca bomba gibi bi gece olur haberiniz ola :twisted:wutan_fall demiş ki:valla doğru , sanatçı ruhlu adamlar... umarım okulda bir konser organizyonu olur da , ephesos u okulca izleyip eğleniriz
Ephesoooooss konser verin okuldaaaaa Resim katında yapsanıza, ne iyi gelir... gerçi dönem bitti ama mayıs-haziran aylarında gayet iyi olabilir. Etkinlik lazım bizim okula , her g.s.f. li bunun farkında malesef ki...
bahar aylarında gayet iyi olur...kerimsafa demiş ki:ya biara gsf konseri verme fikrimiz var da ne zaman olur kimbilir :? evet resim katında yakın bi zamanda ufak konserimsi bişey olabilir de asıl kafamızdaki konser büyük ihtimal bahar aylarında açıkhavada olur.ki olunca bomba gibi bi gece olur haberiniz ola :twisted: