- Konu Sahibi Konu Sahibi
Artık yaz sezonu boyunca biri ölmezse ya da tepemize taş yağmazsa Opus bardayız. Bir süreliğine CUMALARI DA kısa süreli program yapacağız. Herkesi bekliyoruz.
kitleler öpsün seni 😀Ebenezer demiş ki:Eheh saol da ben bu hızla gidersem alkolik olacam ya da sahneden düşüp kafamı kıracam. İçmeden çalamaz oldum hadi bakalım bu yaşta bu hız mezara götürür ya adamı neyse. Maksat kitleleri memnun etmek :twisted:
Ebenezer demiş ki:Eheh saol da ben bu hızla gidersem alkolik olacam ya da sahneden düşüp kafamı kıracam. İçmeden çalamaz oldum hadi bakalım bu yaşta bu hız mezara götürür ya adamı neyse. Maksat kitleleri memnun etmek :twisted:
tabiiki sevgilim memnuniyetle 😀 bende seni seviyorum :utandimkerimsafa demiş ki:teşekkürler,seni seviyoruz 😀 bi de ben özel olarak seviyorum o ayrı :idea: bi dahaki programda sahnede yelpazeler misin beni?malum havalandırma yetmiyor bu sıcakta 😀sevinckumas demiş ki:hergün aynı, klişe ve aynı sayko killer baygınlığında giden ve bişeyler üretmeyen, yavanlığın diz boyu ve artık üst üste içilmiş biraların bile örtüştüremediği bayılgan bi anımda, gözlerimi ephesos u dinlerken açtım🙂kulaklarımdaki pası şöle bi atarken, 3 5 defa sting dinlemek ''seni kendime sakladım''dan soora ilaç gibi geldi doğrusu...kaliteli müzik nerde ben orda🙂her zaman sölerim..daha nice başarılara imza atmanız dileklerimle...
O ruhsuz dedigin müzisyen kişilik geçen programda birsürü kişiyi karşısında görünce nasıl da ruhlu ruhlu gözlerini kapatıp,saçlarını savurarak gitar çalıyordu dimi ama? 😀 kerem sen ya duygusallaştın ya da yaşlanıyorsun 😀 Ruhlu gitaristim benim 😀Ebenezer demiş ki:Hoop hop grup politikası olarak romantizme karşıyız arkadaşım ne bu böyle? Müzisyen dediğin ruhsuz olur bizim çocukların hepsi çiçekçi böcekçi çıktı. ahh ahh benim gençliğimde ne güzeldi ruhsuz adamlar bir sürüydü black metal çalardık antalyalarda deli gibin...nerden nereye.
hakında hayırlısı ne diyelim.yolun açık olsun serhat.Ebenezer demiş ki:News Flash:
Bu gece son gelişmeler dolayısı ile hayat mücadelesi, iş, güç vb. nedenlerden ötürü Serhat kardeşimizle yollarımız ayrılmış bulunmaktadır. Kendisi yarın veda programına çıkıp daha sonra yerini Anıl'a bırakacaktır.