Ephesos (İzmir)

Artık yaz sezonu boyunca biri ölmezse ya da tepemize taş yağmazsa Opus bardayız. Bir süreliğine CUMALARI DA kısa süreli program yapacağız. Herkesi bekliyoruz.

Eheh saol da ben bu hızla gidersem alkolik olacam ya da sahneden düşüp kafamı kıracam. İçmeden çalamaz oldum hadi bakalım bu yaşta bu hız mezara götürür ya adamı neyse. Maksat kitleleri memnun etmek :twisted:

Ebenezer demiş ki:
Eheh saol da ben bu hızla gidersem alkolik olacam ya da sahneden düşüp kafamı kıracam. İçmeden çalamaz oldum hadi bakalım bu yaşta bu hız mezara götürür ya adamı neyse. Maksat kitleleri memnun etmek :twisted:

ya sen iç devam ya alla alla biz eğleniyoz kitleyiz biz... 😛

Canlarım benim yirim ben sizi de nedense bana hep erkek kitle düşüyor oldu olacak tarz değiştireyim bari. Zaten zamanında milyonların sevgilisi olucam diye çıktım yola beceremedim minyonların sevgilisi oldum bu yaştan sonra bir de gay olayım tam olsun. Hem reklam da olur ne güzel piyasada adımız yayılır. Maksat kitlelerin şeysi ya hadi bakalım.

hergün aynı, klişe ve aynı sayko killer baygınlığında giden ve bişeyler üretmeyen, yavanlığın diz boyu ve artık üst üste içilmiş biraların bile örtüştüremediği bayılgan bi anımda, gözlerimi ephesos u dinlerken açtım🙂kulaklarımdaki pası şöle bi atarken, 3 5 defa sting dinlemek ''seni kendime sakladım''dan soora ilaç gibi geldi doğrusu...kaliteli müzik nerde ben orda🙂her zaman sölerim..daha nice başarılara imza atmanız dileklerimle...

kerimsafa demiş ki:
sevinckumas demiş ki:
hergün aynı, klişe ve aynı sayko killer baygınlığında giden ve bişeyler üretmeyen, yavanlığın diz boyu ve artık üst üste içilmiş biraların bile örtüştüremediği bayılgan bi anımda, gözlerimi ephesos u dinlerken açtım🙂kulaklarımdaki pası şöle bi atarken, 3 5 defa sting dinlemek ''seni kendime sakladım''dan soora ilaç gibi geldi doğrusu...kaliteli müzik nerde ben orda🙂her zaman sölerim..daha nice başarılara imza atmanız dileklerimle...
teşekkürler,seni seviyoruz 😀 bi de ben özel olarak seviyorum o ayrı :idea: bi dahaki programda sahnede yelpazeler misin beni?malum havalandırma yetmiyor bu sıcakta 😀
tabiiki sevgilim memnuniyetle 😀 bende seni seviyorum :utandim

dün gece ne kalabalıktı öyle...güzel sanatlar öğrencileri bayaa eğlenceli insanlar hiç oturmadılar ama şu bi gerçekki bende çok eğlendim..kerem saçlarını savurarak gitarı çalışına hayran kaldım..başarılı bi performansı ayrıca dün gece davulda anıl hakkında güzel şeyler söylendi...şöle bi uzaktan baktımda iyiydiniz.canım sevgilim benim en büyük övgüler sanaydı...benden :ask

Hoop hop grup politikası olarak romantizme karşıyız arkadaşım ne bu böyle? Müzisyen dediğin ruhsuz olur bizim çocukların hepsi çiçekçi böcekçi çıktı. ahh ahh benim gençliğimde ne güzeldi ruhsuz adamlar bir sürüydü black metal çalardık antalyalarda deli gibin...nerden nereye.

Ebenezer demiş ki:
Hoop hop grup politikası olarak romantizme karşıyız arkadaşım ne bu böyle? Müzisyen dediğin ruhsuz olur bizim çocukların hepsi çiçekçi böcekçi çıktı. ahh ahh benim gençliğimde ne güzeldi ruhsuz adamlar bir sürüydü black metal çalardık antalyalarda deli gibin...nerden nereye.
O ruhsuz dedigin müzisyen kişilik geçen programda birsürü kişiyi karşısında görünce nasıl da ruhlu ruhlu gözlerini kapatıp,saçlarını savurarak gitar çalıyordu dimi ama? 😀 kerem sen ya duygusallaştın ya da yaşlanıyorsun 😀 Ruhlu gitaristim benim 😀

Ya bigidin allahınızı severseniz zaten benim bir ayağm çukurda malum ölecez ya cehenneme gitmemek için biraz insanların yüzünü güldürmek istiyorum. mutsuz edip dövdüğüm insan sayısı göz önüne alınırsa sebep olduğum kederi temizlemem bir kaç yüzyılımı alacak gibi görünüyor ya neyse. Ben eskiden Sith tim ya ordan kalma bi kaç bin masumun kanına girmişliğim var. neyse sevgi isteyen ilgi isteyen gelsin beni görsün.Maksat kitleler sevişsin ay pardon sevinsin :twisted:

keremcim en kısa zamanda programa gelip seni erkek kitle bunalımından kurtarıcam,merak etme.ortalıkta kereeeeeeeeem diye bağıran bi kız görürsen,bil ki o benimdir 😀
forumda sizin için çok güzel şeyler yazmışlar.hele de repertuvarınızda sting olması beni çok sevindirdi.
başarılar...

Aman tanrım işte geç gelen şöhret bu sanırım. Bakalım tadını çıkartabilecek kadar yaşayabilecek miyim? Hooş kötüler geç ölür ya şu Jedi lik işi bozdu yahu. Bu arada lightsaber dersi veriyorum ilgilenenler temasa geçsinler.

News Flash:
Bu gece son gelişmeler dolayısı ile hayat mücadelesi, iş, güç vb. nedenlerden ötürü Serhat kardeşimizle yollarımız ayrılmış bulunmaktadır. Kendisi yarın veda programına çıkıp daha sonra yerini Anıl'a bırakacaktır.

Ebenezer demiş ki:
News Flash:
Bu gece son gelişmeler dolayısı ile hayat mücadelesi, iş, güç vb. nedenlerden ötürü Serhat kardeşimizle yollarımız ayrılmış bulunmaktadır. Kendisi yarın veda programına çıkıp daha sonra yerini Anıl'a bırakacaktır.
hakında hayırlısı ne diyelim.yolun açık olsun serhat.

Dün gece çok,eğlendik,çok yorulduk...Bizim için çok güzel bir geceydi,orda bulunan ve 4 saatlik program boyunca bizimle eğlenen herkese teşekkürler.Serhat;yolun açık olsun,umarım hayatın istediğin doğrultuda gider...Yarın yine cuma,yine opus'ta ephesos var.Eğer şu ağrılarımdan kurtulabilirsem yarın da çoook eğlenicez :twisted:

Geri