Bugün Kadıköy'deki Kore Black Beauty'yi almamla neticelenmiştir konu. 🙂 Yardımcı olan herkese sonsuz teşekkürler. :angelic:
Black Beauty miii? A aaaa!!!
İmzayı değiştir o zaman 🙂
Bugün Kadıköy'deki Kore Black Beauty'yi almamla neticelenmiştir konu. 🙂 Yardımcı olan herkese sonsuz teşekkürler. :angelic:
Ahaha 😀 İyi hatırlattın abi eyvallah. 🙂 Yarın da birkaç fotoğraf atarım ilgili başlığa. 🙂 Bir de gitarla ilgili birkaç sorum var forum ahalisinin biraz daha başını ağrıtabilirim yakın zamanda 😀Black Beauty miii? A aaaa!!!
İmzayı değiştir o zaman 🙂
Ne yaptın len! Bak Hakan abin satıyor Greco'yu 100 Dolares'e. @hackeiommiAhaha 😀 İyi hatırlattın abi eyvallah. 🙂 Yarın da birkaç fotoğraf atarım ilgili başlığa. 🙂 Bir de gitarla ilgili birkaç sorum var forum ahalisinin biraz daha başını ağrıtabilirim yakın zamanda 😀
Ne yaptın len! Bak Hakan abin satıyor Greco'yu 100 Dolares'e. @hackeiommi
Şimdi hocam sapla samanı ayırt etmek gerek. Sizin gitarı çalmadım hiç, siz bana kargolayın bi seneye falan yollarım.100 dolar mı? Ni itdin yahuuuu?!?!? 😀😀
Şimdi hocam sapla samanı ayırt etmek gerek. Sizin gitarı çalmadım hiç, siz bana kargolayın bi seneye falan yollarım.
Hocam en iyisi şöyle yapalım: Siz gitarın manyetiklerini ayırın, ben onu benim gitara takayım, çalmış kadar olurum zati.Senelik kira bedeli 3600 dolares canim 😀
100 Dolar Greco'nun sıcak basım yazısına. 🙂 Her sakallıyı deden mi sandın? 🙂Aman abiler 100 dolar nedir 😀 Hemen geri vereyim Epiphone'u 😀 😀
100 dolara tunerlar da olur anlaşırız @hackeiommi ehehe 😀100 Dolar Greco'nun sıcak basım yazısına. 🙂 Her sakallıyı deden mi sandın? 🙂
100 dolara tunerlar da olur anlaşırız @hackeiommi ehehe 😀
Ne kokusu varmış o hurdanın?!Yüz dolara 33 yıllık vintage LP'ün ancak kokusunu alırsın 😀
Kargo muhabbeti. 🙂🙂
Vallahi hocam konsere biz çıktığımız için en büyük çileyi yaşıyoruz. 🙂Konsere mi gidersin, konser mi sana gelir? Yok öyle mübarek işlerde ayağıma gelsin kolaycılığı. Çile olmadan vuslat olmaz 🙂
Teşekkür ederim Kaan abi. 🙂Hayırlı olsun Furkan 🙂 Güzel günlerde kullan.